Сигурно някаква част от „фенщината“, с която сме живели толкова години, все още си живее нейде дълбоко в нас, а може и да се дължи на пристрастието към Диего Луна, но кадрите, с които ни изненадаха Lucasfilm и Disney+ по време на Disney’s Investor Day събуждат надежда – може би „Andor“ ще се окаже проект, който да очакваме с нетърпение, защото ни връща в позната и обичана атмосфера. Завръща се усещането за реверанс към класиката и дълго липсвалото удоволствие от среща със Star Wars-филм, което изпитвахме в киносалоните, гледайки „Rogue One: История от Междузвездни войни“.

Дълго подготвяната предистория, посветена на Касиан Андор, е започнала официално снимки – и ето какво може да видим от подготовката на сериала:

Диего Луна подготвя революцията – вдъхновяващо обещание! Към актьорския екип са добавени имената на Фиона Шоу, Адриа Архона, Денис Гоф, Женевиев О’Райли, Стелан Скарсгард, Кайл Солър. Помните, че споделихме как британецът Тоби Хейнс („Doctor Who“, „Sherlock“, „Black Mirror“) замени Тони Гилрой на режисьорския стол, вследствие развитието на световната пандемична обстановка. Disney „сервираха“ още доста новини, които ще се постараем да отразим своевременно, но най-важното за момента бе да споделим въодушевление от новия поглед към света на Републиката и чаровния шпионин на любимеца ни Диего!

Премиерата на поредицата „Andor“ ще очакваме по Disney+ през 2022 година, а междувременно ще се оглеждаме за още кадри от снимачната площадка.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *