Хейли Стайнфелд

Една девойка, израснала в дом за сираци и отгледана със „специални” умения на трениран убиец, иска да има нормално (каквото и да означава това!) тийнейджърство. Затова решава да инсценира смъртта си и да се спаси в някакъв средностатистически дом, ала в днешния ден, доминиран от технологиите, да избягаш от миналото си става… почти невъзможно.

Това се случва в общи линии в екшън-шпионския филм на Кайл НюманBarely Lethal”, а ето и как изглежда той.

http://www.youtube.com/watch?v=-AkFqjjhVFw

Не знаем точната причина (подозираме най-вече „Непреклонните”), но от доста време изпитваме особено задоволство от очакването да видим Хейли Стайнфелд във всеки следващ филм (във „Водачът” има мъничка роля до Томи Лий Джоунс, обаче отново е очарователна!). Както виждаме, особено добре се справя с „наставника” си – в ролята Самюел Л. Джаксън, а вероятно и с другите „змийско”-женски образи, в които са се вмъкнали Джесика Алба и Софи Търнър.

Екшънът изглежда поносимо-хореографиран, и при положение, че таргетът на аудиторията е предимно младежки, вероятно ще имат превес училищните битки за надмощие в сравнение с истинското „кютачене”, което (почти-винаги) може да се очаква от филм, в който е замесен Сам Джаксън. Все пак трябва да съблюдава приемлив рейтинг…

„Почти смъртоносната” Хейли ще се вихри по DirecTV от днес, 30 април, а на киноекран или в системата VOD ще може да бъде видяна от 29 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *