Докато се все още продължават снимките на надълго и нашироко коментирания „The Batman“ и чакаме (уж)търпеливо да приближи март 2022, за да видим как се е справил Мат Рийвс, той вече обявява следващ проект.

Преди няколко дни Hollywood Reporter съобщи, че режисьорът готви хорър-проект на име „Switchboard“. Негов сценарист е Девън Грейв („I See You“), а в продуцентския екип, заедно с Рийвс, са Стивън Шнайдер („Paranormal Activity“), Арман Зорас (късометражния „God Is Dead“), Рафи Крон („Зората на планетата на маймуните“), Марго Ханд („Brittany Runs a Marathon“) и Джошуа Търстън („Permission“).

Все още е доста рано за подробности около актьори, които предстои да бъдат „съблазнявани“ да се включат в историята. Тя се случва през 40-те години на ХХ век, а главна героиня е млада операторка в телефонна централа, която превключва различните обаждания в разпределително табло – сигурни сме, че сте виждали как са работили тогава, със слушалки с микрофони и много кабели, които да пъхат в различни дупки. В един момент героинята започва да получава криптирани обаждания от зловещ сериен убиец и докато се опитва да реши какво да прави осъзнава, че може би самата тя е набелязана за негова следваща жертва.

Звучи интересно, не мислите ли? Знаем, че Мат Рийвс ще извърши всички необходими „магии“, за да се получи разтърсващ хорър, при това в епоха – какво по-хубаво от това?! В продуцентския екип на „Switchboard“ е и новосформираната компания Dark Hall, която ще се фокусира върху работа по жанрови проекти, и както може да се предположи по името – най-вече хорър-трилъри.

Ще следим за новини около този проект и бъдещите творчески планове на Мат Рийвс.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *