Вчера беше Disney’s Investor Day и от студиото взривиха новинарските потоци с информация за редица предстоящи (стрийминг и кино) проекти на Marvel, Pixar и разбира се, такива от вселената на „Star Wars“. Нещата са много и ще се постараем през идните дни да обърнем внимание на по-важните от тях, като вероятно ще обединяваме в едно доста новини, тъй като ресурсите ни са ограничени.

Започваме от новия трейлър на „WandaVision”, който получава самостоятелна новина, а не е в куп с тези на „The Falcon and the Winter Soldier” или „Loki”, тъй като в последно време успяхме да се ентусиазираме доста за сериала, който се явява първият, продуциран от Marvel Studios и свързан с филмовата им вселена. И по-важното, наскоро писахме за него и няма да ни отнеме време да подготвяме сервизна информация.

Действието на „WandaVision” се развива след събитията в „Отмъстителите: Война без край“ и  „Отмъстителите: Краят”, а в центъра на историята са добре познатите на феновете герои Уанда Максимоф и Вижън, който, както знаем, намери смъртта си в битката за Уаканда.

Вече коментирахме, че виждаме в „WandaVision” шанс Marvel да направят нещо наистина различно и смело, което малко да разчупи калъпа (бил той и работещ) на филмовата им вселена и стискаме палци да се получат нещата. Конкретно за този трейлър, ако трябва да сме честни, трябва да признаем, че не ни дава нищо ново като усещане и спокойно можехме да минем без него.

Припомняме, че в ролите на Уанда и Вижън се завръщат титулярните изпълнители от кино филмите Елизабет Олсън и Пол Бетани, като към тях се присъединяват Кат Денингс като Дарси Люис от „Тор“, Рандал Парк като агент Джими Уу от „Ант-Мен и Осата“, Тейона Парис като възрастната Моника Рамбоу от „Капитан Марвел“, както и чудесната Катрин Хан.

Вижте и още няколко тийзър плаката (от същата поредица, от която бяха предишните три), както и финалната, обединяваща визия.

wandavision_ver7_xlg wandavision_ver6_xlg wandavision_ver5_xlgwandavision_ver8_xlg

Създател и сценарист на „WandaVision” е Джак Шейфър, която е автор на сценариите на „Капитан Марвел“ и предстоящия „Черната вдовица“. Режисьор е Мат Шакман („Mad Men“, „Game of Thrones“, „Fargo“). Още веднъж, в ролите са Елизабет Олсън, Пол Бетани, Кат Денингс, Рандал Парк, Тейона Парис, Катрин Хан, Фред Меламед, Дебра Джо Туп и др.

Премиерата е предвидена за 15 януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *