The Man with the Iron Fists

Честно казано, мислехме, че „The Man with the Iron Fists” е някаква шега или най-много, че RZA е замислил удължен клип към някоя от новите си песни. Идеята той да напише сценарий (при това в съавторство с Илай Рот), да режисира и да изпълнява главната роля в хип-хоп кунг-фу уестърн с фентъзи елементи, ни изглеждаше прекалена. На всичкото отгоре и с участието на Ръсел Кроу. Знаем, че сред музикалните (рап, а и не само) среди винаги е имало (прекалено) амбициозни изпълнители, които всячески са се опитвали да се прехвърлят във филмовия бизнес, но това просто не можехме да го повярваме.

Ако не знаете за какво става въпрос, по-добре вижте първия трейлър на филма – той говори сам за себе си.

Прекрасна илюстрация защо смятахме, че филмът е измислица. Всъщност дори сега, след като имаме потвърждение за съществуването му, пак не можем да повярваме, че е истина. Единственото , което ни се струва реално в цялата работа е „Куентин Тарантино представя” – Кю Ти си е луд и винаги е подкрепял подобни проекти.

Искаме да гледаме трейлъра поне още няколко пъти, преди да коментираме по-подробно, но ни се струва, че филмът или ще е тотална трагедия (ама от висш порядък) или ще се окаже забавен и развлекателен. Разбира се, ние разчитаме на второто, все пак на никой не му се гледат тъпи филми.

А сега вижте и официалния плакат на филма, както и един кратичък синопсис.

The Man with the Iron Fists - плакат

Откакто е пристигнал в китайско градче, местният ковач (RZA) е принуден от тамошните кланове да произвежда сложни и унищожителни оръжия. Когато между клановете започва открита война, странникът използва древна енергия, за да се превърне в човешко оръдие. Биейки се заедно иконични герои и срещу безмилостни злодеи, той трябва да овладее непонятна сила, за да спаси новите си приятели.

Режисьор, сценарист и изпълнител на главната роля в „The Man with the Iron Fists” е RZA, а компания му правят Ръсел Кроу, Луси Лу, Джейми Чънг, Рик Юн, Байрон Ман, Дейв Батиста, Пам Гриър и др.
Премиерна дата все още не е насрочена.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. You can’t spell kung fu without F and U – hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
    Само това е достатъчно за да оправдае съществуването на този филм. Имам големи надежди!

  2. Единственото нещо свързано с този филм изглеждащо по-зле от плаката е трейлъра. А, не ми звучеше зле като чух за този проект преди 2г. и още повече след новината за участието на Кроу, но…