Някога питали ли сте се какво ще се случи ако комбинирате две класики на Стивън Спилбърг в един нискобюджетен хорър филм? Не? И ние. Очевидно обаче темата силно е вълнувала режисьора Марк Полония и сценариста Джон Далтън, защото те са направили точно това със своята нова продукция „Shark Encounters of the Third Kind”. Сигурни сме, че лесно може да познаете за кои класики става дума още от самото заглавие, което е достатъчно красноречиво.

Трейлър се появи преди седмица, за да отпразнува излизането на филма по дигиталните платформи. Вижте го и вие:

Shark Encounters of the Third Kind” ще разказва историята на група злощастно катастрофирали в океана „зловещи” извънземни в класически сиви гумени костюми. С помощта на уменията си да контролират умовете на създанията около тях, те ще използват акулите, за да сеят терор и ужас над местното население. Хората ще трябва да обединят усилията си да отблъснат нежеланото нашествие. Морските обитатели също обаче имат какво да кажат по въпроса.

Вижте и официалния плакат на филма:

se-poster-20201122

Shark Encounters of the Third Kind” е режисиран от Марк Полония по сценарий на Джон Далтън. В ролите ще видим Титус и Натали Химелбергер, Джени Русо, Джеф Киркентал и други.

Филмът може да бъде открит по дигиталните платформи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *