С приближаването на празниците всяка година стрийминг платформите и старомодните телевизии започват да се наводняват с един от друг по-безумни коледни филми. В огромната си част те са негледаеми нискобюджетни продукции, които по някакви неведоми за нас пътища генерират и продължения (знаете ли, че има триA Christmas Prince” филма?!). В този сезон освен това има интерес към мюзикъли явно, защото с какво друго можем да обясним невъобразимото творение „Котките“? И докато предстоящият „The Prom” на Райън Мърфи очевидно е много далеч от нискобюджетен и няма нито един човек, който си ближе лапите, той пак таргетира същата демография – хората, които ужасно много обичат Коледа и могат да гледат коледни филми по цял месец.

А действието на „The Prom” дори не се развива по Коледа – става въпрос за училищен бал, значи за пролетта, но всичките тези блещукащи светлини и цялостното захаросано и натрапчиво позитивно настроение със сигурност са идеални за сезона. Всъщност историята разказва за самовлюбени бродуейски актьори, които намират лесен начин да си докарат добра реклама, като отидат в Индиана и помогнат на една тийнейджърка да се справи срещу предразсъдъците на училищното ѝ ръководство и да отиде на бала с приятелката си.

Все още нищо не ви говори? Няма проблеми, напълно разбираемо е. Припомняме, че става дума за филма, който ще насили истински величия като Никол Кидман и Мерил Стрийп да делят една сцена с Джеймс Кордън, който на всичкото отгоре се опитва да докарва американски акцент. Ето го и втория трейлър:

Ако не друго, поне песните, танците и впечатляващата хореография наистина изглеждат доста прилично. Напълно сме убедени, че „The Prom” няма да има с какво да ни впечатли нито като сюжет, вероятно дори и като актьорска игра, ако съдим от масовото преиграване в този трейлър. Но поне оператор е Матю Либатик, работил по „Роди се звезда“ и първия „Железният човек“, така че визуално ще изглежда добре. Честито на хората, притежаващи това митично нещо, наречено коледно настроение.

Ето ви и една ударна доза плакати.

prom_ver9_xlg prom_ver8_xlg prom_ver7_xlg prom_ver6_xlg prom_ver5_xlg prom_ver4_xlg prom_ver3_xlg prom_ver2_xlg

The Prom” е режисиран от Райън Мърфи, адаптиран от едноименния Бродуей мюзикъл на Чад Бегелин, Боб Мартин и Матю Склар. В главните роли са Мерил Стрийп, Никол Кидман, Джеймс Кордън, Андрю Ранелс, Кийган-Майкъл Кий, Кери Уошингтън, Джо Елън Пелман и Адриана Дебози.

Премиерата е на 11 декември в Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *