Our humanity always endures.

Netflix представиха първия трейлър на очакваната фантастична драмаThe Midnight Sky“ (позната още и като „Good Morning, Midnight“), която ще се появи на екраните ни в навечерието на Бъдни вечер и коледните празници. И едва ли има по-подходящ момент за дебюта на филма – в края на тази отвратителна 2020 година, – тъй  като, по думите на режисьора Джордж Клуни, в него става дума за намирането на „изкупление“ и „надежда“ в една „доста мрачна история за края на човечеството“. Чудесна метафора и точно каквото ни трябва, за да погледнем с надежда на това, което предстои.

В случай, че сте изпуснали предишните ни новини за този проект, отбелязваме, че „The Midnight Sky“ е екранизация на романа „Good Morning, Midnight“ на Лили Брукс-Далтън и разказва за застаряващ учен в отдалечена арктична станция на пост-апокалиптична Земя, който е болен от рак, опитва се да се грижи за чуждо дете и трябва да намери начин да се свърже със завръщащ се от луните на Юпитер кораб, за да предупреди астронавтите, че планетата е мъртва и по-добре е да не кацат на нея.

В главната роля влиза Джордж Клуни, а сред останалите актьори са Фелисити Джоунс, Дейвид Ойелоуо, Кайл Чандлър и Деймиън Башир. Вижте ги в действие в първия трейлър на филма, който дава добра представа какво можем да очакваме, но преди това хвърлете око и на краткия тийзър, който анонсира появата на голямата реклама.

Ще излъжем, ако кажем, че сме супер вдъхновени, но не ни изглежда и лошо. Смятаме, че има надежда за нещо от класата на „Към звездите“ и определено ще дадем шанс на „The Midnight Sky“. Първо, защото обичаме подобни истории и второ, защото сме фенове на доста хора в творческия екип, включително и на Джордж Клуни, при все че като режисьор скоро не ни е радвал с нищо наистина качествено, поне що се касае големия екран. „Параграф 22“ беше за телевизията. Разбира се, както казахме и в началото, малко вяра в издръжливия дух на човечеството и надежда за бъдещето насред глобална катастрофа няма да ни се отрази зле.

В допълнение вижте и един постер. Има вселена между (и във?) всеки от нас…

midnight-sky-poster-20201028

Режисьор на „The Midnight Sky“ е Джордж Клуни, а сценарист е Марк Л. Смит („Завръщането“) по романа на Лили Брукс-Далтън „Good Morning, Midnight“. В главните роли са Джордж Клуни, Фелисити Джоунс, Каойлин Спрингъл, Дейвид Ойелоуо, Тифъни Бун, Кайл Чандлър и Деймиън Башир.

Премиерата е на 23 декември по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Най-после нещо СКАЙ-фай 😀

    Пп. Само на мен ли ли е странно Кайл Чандлър да го виждам в ред боксофис фантастични филми? Ми не мога да го възприема в друго различно от Утрешен вестник.