Преди бяха нацисти на Луната, сега са извънземни в дълбокия космос. Звучи отлично на хартия, а ако може да се съди по долния клип, ще изглежда още по-яко. Уви, не може да се съди по този клип – „Jeremiah Harm” е новият проект на Тимо Вуренсола (екранизация по комикс на „Boom! Studios”) и работата по него тепърва започва. Кадрите, представени от Twitch, трябва да помогнат за събирането на нужните средства.

Изглежда приятно и е съвсем прилично като герои и история, особено за скромна фантастичка. Фусти радва, noir разказът на младия Арни/Марв „wannabe” също ни допада, запалката е супер, но ние сме си научили урока и не бързаме да се радваме на предстоящия шанс (100% ще се намерят достатъчно средства) да видим как ловецът на глави Джеремая преследва и изтребва извънземни.

За съжаление, същият „test footage” тип клип за „Iron Sky” ни надъха доста сериозно, а крайният резултат си беше разочарование и въпреки че имаше няколко приятни момента и известно чувство за хумор (задължително за подобна история), филмът не струваше. Ще хвърлим едно око и на „Jeremiah Harm”, но не разчитаме да ни стане любим.

Ще ви държим в течение с развитието на проекта, но ако държите да научите нещо повече още сега, хвърлете едно око на официалния сайт jeremiahharm.com. Там по-ентусиазираните могат да участвате в конкурс за създаване на извънземно, което да бъде включено във филма. Създателите на „Jeremiah Harm” и вселената му имат нужда от 1 милион различни извънземни раси и въпреки че ние едва ли ще участваме в конкурса, с удоволствие ще разглеждаме галерията от време на време.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *