Така се получи, че след първия тийзър трейлър у нас се зароди необичаен ентусиазъм по отношение на „Monster Hunter“ и в момента имаме (сигурни сме, нездравословно в дългосрочен план) желание да си го причиним в най-скоро време. Вече сме коментирали, че някои от брадвите на Пол У. С. Андерсън са ни „guilty pleasure“ и се надяваме и този филм да попадне в същата категория, а защо не и сред по-приличните му заглавия като „Смъртоносен хоризонт“ и първия „Заразно зло“.

Този ни ентусиазъм обаче все още не с такъв интензитет, че да ни подтикне към навременното отбелязване на всички ъпдейти, свързани с филма, и все още леко се бавим в отразяването на последните новости. То не е и да кажеш, че нещо кой знае какво се е появило – просто смятаме, че феновете на „Monster Hunter“ ще се радват да разберат, че авторите на филма (начело с Андерсън) отдават уважение на създателите на игрите и на техните творения, а други (като нас) ще се изкефят да зърнат още едно от чудовищата, които ни чакат във филма.

Предлагаме ви две видеа. Едното е кратък тийзър (подобен на предишния с черното Диабло), който е част от пространно интервю на Пол У. С. Андерсън за NYCC, където той говори за доста от филмите със специален акцент „Monster Hunter“. Тийзърът ни дава първи поглед към иконичните за играта Раталоси – новата им филмова версия (Greater Rathalos) ще бъде по-голяма и подобрена, а как и защо може да разберете от самото интервю на Андерсън. Линкът, който сме дали, води точно към тийзъра, но ако нещо не ви се зарежда, таймкодът е 42:09.

Второто видео предлага допълнителен поглед към филма и чудовищата и е от типа „зад кулисите“. Както вече загатнахме, в него Пол У. С. Андерсън се среща с продуцента на игрите Рьозо Цуджимото и режисьора Канаме Фуджиока и виждаме сравнения между версиите на чудовищата. Изглежда създателите на играта „Monster Hunter“ одобряват филма, на което ние отговаряме с „yeah, right!”. Вижте.

Чакаме пълен трейлър, за да се ориентираме какво ще е нивото на мозъчна смърт, което ще причинява филмът. Надяваме се, докато убива мозъчните ни клетки, да ни забавлява. Припомняме ви официалния синопсис:

В центъра на историята в „Monster Hunter“ е лейтенант Артемис (Мила Йовович), която заедно с предвождания от нея военен екип на ООН попада в портал, който ги транспортира до друго измерение, населено с гигантски чудовища. Там те срещат Ловеца (Тони Джа) – един от многото местни воини, които ловят чудовища, който им помага да оцелеят в този свят, докато се бият с чудовищата и търсят начин да се върнат у дома.

Режисьор и сценарист на „Monster Hunter“ е Пол У. С. Андерсън („Смъртоносен хоризонт”, „Пришълецът срещу Хищникът“, „Заразно зло”, „Death Race”). В ролите са Мила Йовович, Тони Джа, Клифърд „T.I.“ Харис джуниър, Диего Бонета, Меган Гууд, Рон Пърлман, Джош Хелма и др.

Премиерата (засега) е предвидена за декември тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Страшна гилти плежър помийка, която ще сцепи боксофиса в Азия… или щеше да го сцепи, ако не беше смотаната корона.

  2. Pacific Rim, но в пустиня? Окей, ще бъда там с изключен мозък и пуканки в ръка! 😂👁