Въпреки че го следим и отразяваме по-големите му рекламни ъпдейти, пълнометражното анимационно приключение „Mr. Peabody & Sherman” остава някак „под радара ни” – или по-скоро не е проект, който чакаме с нетърпение и интерес. Общо взето, не се сещаме за него, освен ако не излезе някой трейлър, след който да си кажем „а, да, вярно, че имаше и такъв филм”.

Е, сега отново е време да си кажем репликата, тъй като DreamWorks разпространиха нов пълен трейлър на филма, както и един клип, които ни се струват доста симпатични и се чудим дали пък след тях вече не очакваме филма малко повече. Вижте.

Изглежда забавно, а и поучително, което е важно за дечурлигата. И може и да не тръпнем в очакване, както за „Как да си дресираш дракон 2”, но определено смятаме да му дадем шанс на кино.

Сега вижте най-новия плакат, а веднага след него и официалния синопсис.

Мистър Пийбоди е титан в бизнеса, откривател, учен, ценител на вкусното хапване, двукратен Олимпийски медалист, гений… и всъщност е куче, което е осиновило момчето Шърман. С помощта на специалната машина WABAC („уей-бак”), Шърман и приятелката му Пени „пробиват дупка” във времето и пространството и променят хода на ключови исторически събития. Преди миналото, настоящето и бъдещето безвъзвратно да се променят, мистър Пийбоди пристига на помощ, но се сблъсква с най-голямото предизвикателство – как да се справиш със задачата да бъдеш добър родител. Тримата пътешественици във времето остават своя следа в историята…

Режисьор на „Mr. Peabody & Sherman” е Роб Минкоф („Цар Лъв”, „Стюарт Литъл”), а  сценарият е дело на Крейг Райт („Six Feet Under”, „Lost”). Ролите в оригинал озвучават Тай Бърел, Макс Чарлс, Ариел Уинтър, Мел Брукс, Станли Тучи, Лейк Бел, Стивън Колбер, Лесли Ман, Алисън Джейни и др.

Премиерата е 7 март 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *