Джъстин Бенсън и Арън Мурхед със сигурност не са кой знае колко познати на масовата публика, но почитателите на ужасите най-малкото са чували имената им. Те имат няколко сравнително успешни продукции като „The Endless” и „Spring”, които открито си играя със сетивата на зрителите. Очертава се най-новият им проект „Synchronic” да не изневерява на тази традиция.

Суперлативите за филма не са никак малко и критиците определят действието като „излязло от кошмар на Лъвкрафт“, което определено събужда интереса ни. Все пак е добре човек да не прекалява с прекалено многото възхваляващи думи, които може да прочете по адрес на даден филм, защото те могат да вдигат нивото на очакванията до състояние, невъзможно за покриване. Вижте за какво става дума в „Synchronic” от първата реклама:

Определено изглежда интересно и ще видим какво са успели да сътворят Бенсън и Мурхед след малко повече от месец. Ето какво гласи и официалното описание на сюжета:

Двама парамедици и най-добри приятели Стийв (Антъни Маки) и Денис (Джейми Дорнан) са повикани на местопрестъплението на серия от странни и отвратителни инциденти. Те отдават случващото се на нов вид дрога, която се продава по улиците на града и винаги присъства на въпросните места. Когато обаче по-голямата дъщеря на Денис изчезва, Стийв ще се сблъска с ужасяваща истина за наркотика. Истина, която ще го накара да се съмнява във всичко, което е знаел до този момент за реалността и потока на време.

Джъстин Бенсън и Арън Мурхед имат идеи, които могат да изненадват зрителите и да променят сюжета в най-малко очакваната посока, затова и се надяваме с „Synchronic” да не са изневерили на себе си. Съдейки по фестивалните мнения, може дори да са се надминали.

Вижте и официалния плакат:

плакат

Synchronic” е режисиран от Джъстин Бенсън и Арън Мурхед („The Endless”, „Spring”) по сценарий на Бенсън. В ролите ще видим Антъни Маки, Джейми Дорнан, Кати Аселтън, Бил Оберст Младши и други.

Премиерата е насрочена за 23 октомври в Щатите след като филмът обиколи поне едно десетина фестивала през последните дванадесет месеца.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *