Какво щяхме да правим без Netflix в тази безумна 2020 година, която просто нямаме търпение да оставим в миналото… Положението по кината не е никак розово и този път нямаме предвид качеството, а количеството на новите заглавия – честно казано, едно време не ни и хрумваше, че това може да е проблем, но както знаете, от месеци се наслушахме на новини за отлагане на премиери.

За щастие, за Netflix празните киносалони не са от значение (или са плюс), те продължават да ни заливат с качествен и не чак толкова качествен контент и ще продължават да го правят, стига да имат такъв – знаете, че пандемията спира и снимачния процес. За щастие, поводът за тази новина вече е заснет и скоро ще го видим на екран, а за доказателство сега получаваме първите снимки, които можете да видите по-горе и по-долу.

Става дума за „The Midnight Sky“, който сме споменавали като „Good Morning, Midnight“, както е оригиналното заглавие на романа, в основата на филма. Джордж Клуни е режисьор и единият от актьорите във фантастичната драма за застаряващ учен в отдалечена арктична станция на пост-апокалиптична Земя, който е болен от рак, опитва се да се грижи за чуждо дете и трябва да се свърже със завръщащ се от луните на Юпитер кораб, за да предупреди астронавтите, че планетата е мъртва и по-добре е да не кацат на нея. Какво да кажем, звучи ни като идеалният филм за края на 2020-та…

Клуни обаче твърди, че в крайна сметка „The Midnight Sky“ няма да е чак такава депресия:

Исках да е също така история за изкупление. Исках да има малко надежда в една иначе доста мрачна история за края на човечеството… Сложно е, защото половината филм е „Гравитация“, а другата половина е „Завръщането“. По принцип двете не си пасват и непрестанно търсех баланса.

702a362d2b27a2f86325b64e7dc2 midnight-sky-netflix-02 midnight-sky-netflix-felicity-jones-scaled midnight-sky-netflix

Режисьор на „The Midnight Sky“ е Джордж Клуни, а сценарист е Марк Л. Смит („Завръщането“) по романа на Лили Брукс-Далтън „Good Morning, Midnight“. В главните роли са Клуни, Фелисити Джоунс, Каойлин Спрингъл, Дейвид Ойелоуо, Тифъни Бун, Кайл Чандлър и Деймиън Башир.

The Midnight Sky“ ще се появи в Netflix през декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments