Никога досега не бяхме дори чували за „Coons! Night of the Bandits of the Night”, дебютният филм на режисьора Травис Ървайн, който излиза в края на 2005 година. Явно обаче господин Ървайн е решил, че творението му за убийствени еноти заслужава продължение и 15 години по-късно го получаваме под формата на екшън-комедията „Killer Raccoons! 2! Dark Christmas in the Dark” (човекът явно обича повторенията в заглавията си). Удивителните знаци не са правописна грешка.

Вижте и рекламата:

Вече си представихме Стивън Сегал като миеща мечка на борда на „Под обсада 2”. Историята доста напомня на споменатия филм от 1995 година, но с неочакван обрат. Няма да ви разваляме енотското любопитство и ще ви оставим сами да разберете какво се случва. Главният герой от първия филм се завръща и определено му е дошло до гуша от въпросните бозайници. Имайки в предвид, че този вид животни е доказано, че може да помни до три години, най-вероятно енотите са подменени, но са все така жадни за кръв.

Главният герой Кейси, на който може да му викате и Тай, защото така се казваше в първия филм, е освободен от затвора след десет години за употреба на алкохол като непълнолетен. Той няма търпение да се върне към живота си, но много скоро влакът му е отвлечен от терористи и изключително интелигентни правителствени еноти. Само Кейси може да спаси положението.

killer-raccoons-2-poster-20200805

Режисьор и сценарист на „Killer Raccoons! 2! Dark Christmas in the Dark” е Травис Ървайн, а в ролите ще видим Янг Милър, Рон Линч, Том Лайънс и др.

Филмът вече направи своята премиера по дигиталните платформи, а много скоро ще може да бъде закупен и на физически носители.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *