Хищника

Преди малко повече от месец последно писахме за „The Predator“ на Шейн Блек и тогава казахме, че вярваме на обещанията на режисьора, че първи тийзър трейлър се очаква след броени дни (към средата на април). Добре, че не затаихме дъх за него, защото обещаната реклама се появи едва вчера и понеже и без това се забавихме с представянето ѝ, стига сме се размотавали. Дами и господа, Хищника:

Изненадани сме от първоначалната си реакция, но това, което видяхме, нещо не ни допада. Може би е заради факта, че тийзърът е PG-13, а за нас – както и за всички фенове – е много важно всеки филм от поредицата за Хищниците да е заветната категория „rated R“. Така или иначе, няма да си вадим изводи, все пак става дума за кратък тийзър, ще изчакаме поне някой истински и по-подробен трейлър, преди да се настройваме.

Както всички вече знаем (благодарение на голямата уста на Кийган Майкъл Кий, да е жив и здрав), „три-четвърти от третото действие са пренаписани и презаснети“, но това може да е за добро – след изказванията колко смешен е „The Predator“ доста фенове бяха притеснени да не са прекалили с хумора. Според част от слуховете, пресниманията са били точно за да се поизчистят част от смешките и да се наблегне на екшъна и проливането на кръв. Стискаме палци да е така и крайният резултат да си заслужава.

Вижте официалния синопсис на „The Predator“, както и няколко подбрани снимки от филма (най-горе вече видяхте един кадър, който беше ексклузивно представен от Empire).

От дълбокия космос до улиците на американско предградие, ловът се завръща в експлозивния нов филм на Шейн Блек от „Predator“ поредицата. Сега най-смъртоносните ловци във вселената са по-силни, по-умни и по-убийствени отвсякога, благодарение на генетичен ъпгрейд с ДНК на други видове. Когато малко момче случайно предизвиква завръщането им на Земята, банда бивши войници и един учител са единствените, които могат да предотвратят края на човечеството.

the-predator the-predator-cast the-predator-jacob-tremblay the-predator-jake-busey1 the-predator-sterling-k-brown the-predator-trailer-images-4 the-predator-trailer-images-11 the-predator-trailer-images-12 the-predator-trailer-images-14 the-predator-trailer-images-15

Режисьор на „The Predator“ е Шейн Блек („Kiss Kiss Bang Bang ”, „Железният човек 3”, „Любезните пичове“), който е и сценарист наравно с Фред Декър („RoboCop 3“). В ролите са Бойд Холбрук, Оливия Мън, Треванте Роудс, Стърлинг К. Браун, Джейкъб Тремблей, Кийган Майкъл Кий, Алфи Алън, Томас Джейн, Ивон Страховски, Едуард Джеймс Олмос, Джейк Бюси, Агусто Агилера и др.

Премиерата е 14 септември 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

27 Comments

  1. Трагедия…
    Пореден франчайз килър…
    А и този кратък тийзър ни показа почти целия филм.Фокс…

  2. Стилистиката на AVP2 се усеща…… като дипломна работа на неособено обещаващ, кандидат режисьор

  3. Не се блъскайте да поплювате. Чакайте поне да излезе па тогава лейте мозък. Вчера в туитър профила си, Блек потвърди, че ще бъде Р-рейтед. Дано има пълен трейлър скоро.

    1. Искам да видя как ближе кървъвите черепи, да видя тотемите, бърлогата му, колекцията и висящите загниващи трупове. Клане на жени и деца трябва да е по default.
      Пълната му доминация във военната тактика. Искам да видя еволюция на Predator-а, а не да маже стените с командосчета и банални писъчета.

    2. Аз искам да видя как негърът умира пръв!

    3. Аз пък искам Арни да се появи ако ще и накрая да е само за няколко минути. За сега ми се вижда тъпа идеята някво хлапе да „го вика“ и като гледам да оцелее, но се надявам на някъв туист и да ахнем. Ама да видим…

    4. Ако филмът е тъп, рейтингът нищо няма да спаси. AVP:R също е Rated- R, но беше помия, така че…

  4. Много бавно се реагира! Трябва до пѐстин секунди да публикувате очакваните трейлъри.
    Втори очакван филм се проваля още на ниво трейлър .. тая година ще е се галдува за качествени кървища

    1. Ще му кажа, като го видя!
      Що не участва в стажантската програма да те видя колко бързо реагираш?!

  5. Знам, че е рано да се съди по един тийзър за целия филм, но не мога да скрия, че след като го изгледах въздъхнах тежко и си натъжих. Аз съм един от малкото фенове на поредицата, за които Predator 2 е може би най-добрия филм в поредицата, така че да видя отново Хищниците в градска среда не е проблем. Надеждите ми не умират поради факта, че Шейн Блек е участвал в оригинала и по принцип е добър режисьор, който може да те изненада. Харесва ми и, че са взели сина на Гари Бизи, който е буквално клонинг на баща си. Визуално всичко изглежда добре, но нещо тийзъра не успя да ме хайп-не мигновено… Фокс казаха, че идеята им е този филм да е началото на нова поредица, която да е голям блокбъстър, конкуриращ се с други масови франчайзи в Холивуд. Ако съдим по видяното, ще им трябва доста повече от дете, играещо си с играчки и шепа изплашени погледи… Дано в крайна сметка филмът се окаже добър!

    1. И аз се числя към феновете на втория Хищник и си нямам и идея защо е толкоз мразен. Но това толкова отвратително ми лъха на AvP Requiem #2 че ми се гади.

    2. Predator 2 е миризлив хорсшит, това което току-що гледах под гръмкото название трейлър, е вонящ булшит. Да обобщя – всичко от поредицата, освен класиката на Джон Мактиърнън, е скапан бидон с ферментирали говна.

  6. Не ги ли е срам да ползват Jacob Tremblay за такава простотия. Acting-а е под сяква, тотални клишета.. сюжетът е взиман от bullet points из страниците на треторазрядна книжка по сценаристика. Бенчмаркът в този жанр е вече „Mad Max: Fury Road“, а те ни пробутват претоплена мушица, убер-Z movie, което би скор-нало 2.5/10 преди 5-6 години. Целта е минимум риск, високо качество на картинката и подут return от билетите на излъгалите се. Единствената вариация, която би била опит да се „спаси“ е да се вкара контекста на невинната младост и точно Tremblay да внесе малко свежест, но едва ли.

    1. тоя „Jacob Tremblay“ няква голяма звезда ще да е?

  7. AvP:R Vol.2 ,след тоя филм Covenant ще ми изглежда като шедьовър…а тва лапе откъде по дяволите се сдоби с маската и т.н.
    Май само първите два филма ще си останат,за този няма да има място на шкафчето за съжаление ??

  8. С тия кисели очаквания нормално да не ви хареса,все пак е тизър,не изглежда мн добре, режисьора има добри филми и е от 30г в киното….

  9. Аз ще допълня, и същевременно малко ще поправя Riddick – името на режисьора действително е свързвано с добри филми, но не и като режисьор. Като режисьор НЯМА НИТО един наистина добър филм и въпреки, че напълно вярно е от близо 30 години в киното, дори добрите му филми са с 30 годишна давност. Гледайки този трейлър ми се струва, че Шейн Блек май ще вземе да се окаже, че е най-надценения пич евър.

    1. И аз съм съгласен с Mad Max – а инак, според мен Шейн Блек е фантастичен сценарист, смея да твърдя – един от най-добрите в Холивуд (Тhe Last Boy Scout трябва да се изучава внимателно от всеки, който иска да пише квалитетен холивудски диалог), но като режисьор е средна работа. И по мое мнение филмите, на които е режисьор, се отличават основно поради сценариите (и най-вече диалога), не поради някаква кой знае каква режисура.

  10. Детенцето ми е неприятно. Искам да умре. Стига с тези политкоректни R-rated бози 😀

    1. @Арнолд ама там малкия не умира ?

    2. Това малкото е навсякъде последните 2-3 години, като херпес.