Обичаме истории с чувство за хумор, уважаваме творци, които го притежават и прилагат и още повече адмирираме дързостта на НВО да реализират идеи, които се раждат в сложното ни съвремие – изпълнено с несигурност, вирусни условности и кандидат-президенти. Това последното е валидно за щатската реалност, в която от месеци съжителстват най-разнообразни версии за нивото на изострено внимание, което трябва да се поддържа заради разпространението на COVID-19, глупостите на кухия морков, който си избраха да им ръководи държавата преди 4 години, както и ежедневните протестни акции в различни градове на страната.

Комедията „Coastal Elites“ е специално творение на НВО, режисирано от Джей Роуч („Бомба със закъснител“, „Тръмбо“, „Кампанията“), по сценарий на Пол Рудник. Ето как изглежда тя:

https://www.youtube.com/watch?v=nE2lCR9bRiw&feature=emb_logo

Невероятен кеф е да видиш Бет Мидлър (отново) в действие, пък и винаги с голямо удоволствие проследяваме образите, в които влиза друга наша любимка – Сара Полсън. Компания им правят още Кейтлин Девър, Дан Леви и Иса Рей. Тази комедийна сатира пресъздава съвременни истории, като разнищва и анализира факти от политиката, културата и пандемията в нашия фрагментиран свят, разделен от политически пристрастия и обединен от вселенския стремеж за контакт между хората…

Coastal Elites“ ще се появи по НВО на 12 септември 2020.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *