aaas-20220105

Едва ли много ще бъдат изненадани като ви съобщим, че Netflix продължават сериозната си инвестиция в Южна Корея. „Squid Game” донесе на стрийминг гиганта множество награди и отличия, превръщайки го в една от най-гледаните им продукции. Съвсем закономерно е да видим още проекти, които поне да се опитат да повторят този невероятен успех, а следващият е зомби сериала „All of Us Are Dead”.

Като стане дума за живите мъртви, то Южна Корея са много добре запознати с материала. Филми като „Train to Busan” и неговото продължение „Peninsula” определено отприщиха вълна от зомби глад, който все още не може да бъде задоволен. За самите Netflix това няма да е първи опит. Те вече имат успешния „Kingdom” с два сезона и един филм за гърба си. Нека не забравяме и прекрасния „Sweet Home”, който, подобно на темата на тази статия, също е базиран на уеб комикс.

Вижте и кратката реклама, която се появи тези дни:

All of Us Are Dead” използва за основа произведението на Джу Донг-Джеън „Now at Our School”, който има само девет броя в периода 2009 – 2011 година. Това предполага, че адаптацията ще се разгърне отвъд дигиталния си първоизточник и може да изненада феновете.

Netflix са изключително пестеливи от към кадри, но за сметка на това ни показват една много динамична и опасна среда. „All of Us Are Dead” ще разказва за група ученици насред зомби апокалипсис, които трябва да извършват невъзможното, за да оцелеят. Подробности липсват и ще се наложи да почакаме до края на месеца, за да проследим тяхната съдба.

Вижте и официалния плакат на сериала:

aadp-20220105

All of Us Are Dead” е режисиран от Лий ДжейКю и Ким Нам-Су по сценарий на Чун Сунг-Ил. В ролите ще видим Юн Чан-янг, Парк Джи-Хо, Чо И-Хиян, Парк Соломон и други.

Всички дванадесет епизода трябва да дебютират по Netflix на 28 януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Този сериал е допустим ли за деца над 10 години защото дъщеря ми иска да го гледа и аз незнам дали е допустимо помогнете ни!

  2. Отзивите са по-скоро положителни, но нещо не мога да се ентусиазирам да си го пусна. Чакам третия сезон на “Kingdom”, там е истината. 🙂

    1. Не беше лошо. Зомбитата бяха готино направени и имаше тук и там някоя хубава идея. Но „Sweet Home“ на мен повече ми допадна заради „експериментите“ с монстърите и варианциите на зомбитата 🙂 Тук бяха по-класически бързи зомбита. Но все пак беше интересен.