Не ми било новина за „Star Wars“ филм, най-ми било нещо ново около „Cassian Andor“ – сериалът предистория на „Rogue One“. Отразяването на развитието на епохалната вселенска сага на всички времена се е превърнало в нещо като навик за екипа ни и отдавна не предизвиква емоциите, на които се радвахме през… миналия век. За кратко се оказахме колективно въодушевени, че може би Disney ще потеглят в правилната посока, но – както всички знаем – компанията шумно сгромоляса франчайза и остави малки надежди, да блещукат самотни и боязливи – добре приетият сериал „The Mandalorian“ и „Rogue One“ с очакването за повече подробности около чаровния Касиан Андор.

Преди дни стана ясно, че в подготвяния от Disney+ сериал в компанията на Диего Луна ще се присъедини Адриа Архона, която очевидно трябва да си я спомняме от „Огненият пръстен: Революция“, „Triple Frontier“, „6 Underground“, но всъщност най-ярко ни се е запечатал образа на Анатема Дивайс от „Добри поличби“. Ако не беше се появил Covid-19, щяхме да сме я гледали и в очаквания Sony/Marvel филм „Morbius“, в компанията на Джаред Лето. Бива си я девойката, според скромното ни мнение ще се впише прекрасно в бунтовническата среда, а няма и да се учудим, ако по сценарно предписание трябва да разбие едно-две… сърца.

Подготовката за началото на поредицата върви с пълна сила и най-вероятно в момента, в който пандемичната обстановка позволи, Disney ще се юрнат да снимат, за да наваксат, доколкото е възможно, с графика за новите поредици. Както знаем, ветеранът Тони Гилрой ще напише „пилота”, ще се ангажира с режисурата на няколко епизода от сериала и ще поеме шоурънърските отговорности. Очаква се в поредицата да се „завърнат“ и голяма част от познатите герои, с които се срещнахме в „Rogue One“. При все, че няма още премиерна дата, може да бъдем сигурни, че Disney+ ще направят нужното, за да изкарат премиера на „Cassian Andor“ максимално скорострелно – продължаваме да следим за ъпдейти по темата!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *