Monsters walk among us!

TNT представиха нов трейлър на „The Alienist: Angel of Darkness“ – втория сезон на базирания на поредицата „historical mystery“ романи на Кейлъб Кар драматичен сериал с елементи на мистерия „The Alienist“, главните роли в който се изпълняват от Дакота Фанинг, Даниел Брюл и Люк Евънс.

В „The Alienist: Angel of Darkness“ Сара Хауърд (Фанинг) е отворила своя частна детективска агенция и води разследването на чисто нов случай. Към нея отново се присъединява ексцентричния психиатър-профайлър доктор Ласло Крайслер (Брюл), както и Джон Мур (Евънс), който вече работи като репортер на „Ню Йорк Таймс“. Тримата трябва да открият Ана Линарес – отвлечената невръстна дъщеря на испанския консул, а разследването им ги води по зловещ път на измами и смърт, в края на който се крие опасен и неуловим убиец.

Според официалното описание, също както и в първия сезон, „Angel of Darkness“ хвърля светлина върху провокативните проблеми на епохата – корупцията на институциите, неравенството в доходите, сензационализма на жълтата преса и ролята на жените в обществото. Теми, които резонират и до днес.

Вижте новата реклама, която е илюстрация на всичко това.

Определено първия трейлър ни допадна повече. В този споменатите „провокативни теми на епохата“, които „резонират и до днес“, са ни представени прекалено буквално. Нямаме нищо против подобни неща (даже се радваме като има), но предпочитаме да са представени малко по-фино, а не изведени като акцент пред самата история – надяваме се в самия втори сезон да е точно така.

Шоурънър на „The Alienist: Angel of Darkness“ е Стюарт Каролан („Love/Hate“), а сред режисьорите на отделните епизоди е Дейвид Кейфри („Peaky Blinders“). Изпълнителни продуценти отново са Розали Суидлин, Алисън Фелтис, Павлина Хейтупис, Бен Розенблат, Ерик Рот и любимия ни Кари Фукунага.

Премиерата е този уикенд – на 19 юли с двоен епизод.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *