По принцип романтичната комедия е жанр, който не тачим особено, тъй като години наред гледаме ужасно еднообразни негови представители и много малка част от този род филми си струваха гледането. Сценариите на всички са практически идентични и вниманието ни може да бъде привлечено само от представител на жанра, който предлага някаква интересна врътка на клишетата. Признаваме обаче, че понякога си причиняваме подобни филми, защото даже и нашите цинични души имат нужда от нещо сладникаво и забавно, така че да се усмихнем и да се почувстваме добре.

По тази причина представяме и предстоящия „Palm Springs”, който провокира любопитството ни, когато стана голяма сензация на фестивала Сънданс – филмът постави рекорд за сума за откупване на права, когато беше придобит от Hulu за 22 милиона долара. Отзивите на критиката от фестивала също са страшно позитивни, така че още оттогава имаме интерес.

Наскоро в мрежата се появи първия трейлър, от който „Palm Springs” започва да ни изглежда все по-приятен и забавен. Вижте го сега:

Моментално става ясно, че „Palm Springs” подема познатата формула за времевата примка, в която един ден се повтаря отново и отново, но с лек обрат. Докато този тип филми обикновено се фокусират върху един герой, който трябва да научи нещо от случващото му се, тук двама герои ще трябва да се справят с предизвикателствата на повтарящия се ден и да се примирят с идеята, че нищо от нещата, които правят, в крайна сметка нямат значение.

В главните роли са Анди Самбърг, който притежава сериозен чар и си е заслужил доверието ни благодарение на комедийните си способности, а по всичко изглежда, че ролята му подхожда много, и Кристин Милиоти, за която се радваме, че ще имаме възможност да гледаме в нещо прилично – горката, в момента я познаваме основно като незначителната майка в „Как се запознах с майка ви“. Като цяло двамата изглеждат като много симпатична и приятна екранна двойка и ще бъде удоволствие да ги гледаме. А в задължителната за всяка романтична комедия роля на най-добрия приятел и довереник ще видим любимеца ни Дж. К. Симънс. Него просто по принцип искаме да го гледаме винаги и в каквото и да е.

плакат

Palm Springs” е режисиран от Макс Барбакау, за когото това е пълнометражен дебют. Сценарият също е негов, написан в колаборация с Анди Сиара. В главните роли освен Самбърг, Милиоти и Симънс, ще видим и Тайлър Хеклин, Мередит Хакнър, Камила Мендес и Питър Галагър.

Филмът ще бъде пуснат в платформата на Hulu на 10 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *