„Tinker, Tailor, Soldier, Spy”

Ако сте пропуснали предишните ни новини за „Tinker, Tailor, Soldier, Spy” и нямате представа за какво става въпрос, силно ви съветваме да се запознаете с филма, защото той се очертава като едно от най-интересните и стойностни заглавия до края на годината.

Ако сега нямате време, с две думи „Tinker, Tailor, Soldier, Spy” е екранизацията на едноименния  роман на Джон Льо Каре от 1974 г. (разказващ за оттеглил се от активна служба агент, който е повикан отново на работа, за да открие руски шпионин в МИ6), в която ще видим истински звезден актьорски състав в лицето на Том Харди, Колин Фърт, Гари Олдман, Марк Стронг и Джон Хърт.

Вижте най-новия му трейлър, както и няколко нови „character” постери.

Смайли е сдържан, но проницателен агент на средна възраст, който се е оттеглил от служба. Той обаче е повикан, за да открие руски шпионин, който оперира от години в най-висшите ешелони на Британското разузнаване и е отговорен за провалянето на десетки операции. Скоро става ясно, че шпионинът е двоен агент и е един от тях и Смайли е човекът, който трябва да го идентифицира и унищожи.

Режисьор на филма е Томас Алфредсън („Let The Right One In”), който прави англоезичния си дебют, а в ролите са Том Харди, Колин Фърт, Гари Олдман, Бенедикт Къмбърбач, Марк Стронг, Джон Хърт, Кирън Хайндс, Кати Бърк, Тоби Джоунс, Саймън Макбърни и други.

„Tinker, Tailor, Soldier, Spy” - плакат

„Tinker, Tailor, Soldier, Spy” - плакат

„Tinker, Tailor, Soldier, Spy” - плакат

„Tinker, Tailor, Soldier, Spy” - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments