Наздраве! Днес, точно една година откакто за първи път научихме за този изключително любопитен проект, имаме добър повод да си сипем (поне) едно малко. А поводът е появата на първия трейлър на „Another Round“ („Druk“) – най-новия филм на любимия ни Томас Винтерберг и честия му партньор, сценаристът Тобиас Линдхолм („Submarino“, „Комуната“, „Ловът“).

Разбира се, както можете да се досетите и от самото заглавие, „Another Round“, извън чистата радост от появата на трейлър на ужасно очакван проект на много любим режисьор, има още една причина за евтините алкохолни намеци в началото и това е темата на филма. В случай, че сте пропуснали предишната ни новина, припомняме, че в центъра на историята са четирима приятели (всичките учители), които тестват теорията, че работата и животът им ще се подобрят, ако поддържат постоянно ниво на алкохол в кръвта си. Първоначалните резултати са позитивни, но с увеличаването на количествата ефектът става все по-екстремен.

Ако веднага сте си помислили за глупави алкохолни комедии от рода на „Последния ергенски запой“, значи не сте запознати с творчеството на Томас Винтерберг и Тобиас Линдхолм. Вижте трейлъра, за да придобиете представа какво да очаквате.

Забавно е, определено, но на финала очакваме да се смеем поти толкова, колкото на „Ловът“. Всъщност, надяваме се да не е чак такава депресия – не е задължително „Another Round“ да е чак толкова тежък, за да бъде добър и силен филм. Трейлърът изглежда страхотно и при наличието на подобни любими творци като Винтерберг и Линдхолм, не виждаме как крайният резултат няма да бъде отличен. Да не говорим, че е с участието и на огромния Мадс Микелсен.

Допълнителен атестат за качествата на „Another Round“ е и фактът, че той е част от тазгодишната официална селекция на фестивала в Кан (който, за съжаление, не се проведе заради пандемията), в която попадна и „Февруари“ на Камен Калев. Нямаме търпение да го гледаме.

Режисьор на „Another Round“ („Druk“) е Томас Винтерберг („Празненство”, „Всичко за любовта“, „Submarino“, „Ловът“, „Далеч от безумната тълпа”, „Комуната“), който е и сценарист, наравно с Тобиас Линдхолм („Borgen“, „Submarino“, „Комуната“, „Ловът“, „A War“). В ролите са Мадс Микелсен, Магнус Миланг, Сузи Волд, Томас Бо Ларсен, Хелена Рейнгард Нойман, Ларс Ранте, Мария Боневи и др.

Премиерната дата все още не е уточнена.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Какво ли е да си актьор – и да си талантлив – и понякога да играеш във филми, които не стават –

    И да виждаш други, които имат късмета да играят предимно във филми, които стават много и всички искат да видят =

    Какво правиш ?

    Това по-горе изглежда леко и естествено като бриз –