През април успяхме да се насладим на тийзър на предстоящото продължение на корейския зомби хит „Train to Busan”, което носи заглавието „Train to Busan Presents: Peninsula ”. Сега е време да видим и пълната реклама, която още повече затвърждава усещането ни за миш-маш на класики като „Land of the Dead” на Джордж Ромеро, „Бягство от Ню Йорк” на Джон Карпентър и „Лудият Макс: Пътят на яростта” на Джордж Милър.

Новият филм на Сан-Хо Йон беше обявен и като част от официалната селекция на филмовия фестивал в Кан, който няма да се състои тази година. Все пак това допълнително говори за качествата на продукцията.

Вижте и самата реклама, а ако имате техническата възможност, възползвайте се от 8K опцията, защото детайлите са просто чудесни:

Вече сме казали достатъчно, затова и няма да се повтаряме. Екшънът е на много високо ниво, а зомбитата са отлични. „Peninsula” обещава по-мащабен и по-динамичен филм от своя предшественик и горната реклама само потвърждава тази амбиция. Определено имаме надежда за качествен зомби апокалипсис. Любимата ни топка от събрани на едно чудовища от тийзъра отново е тук. Доволни сме.

Припомняме ви и сюжета:

Четири години са минали от началото на зомби апокалипсиса. Джунг-Сеок е войник, който е успял да се измъкне от засегнатите райони. Сега той ще трябва да се върне и да изживее отново ужаса, защото е изпратен на тайна мисия с две прости цели – спаси и оцелей. Когато екипът му се натъква на още криещи се хора, животът на всички ще зависи от това дали доброто или лошото в човешката природа може да надделее при подобни зловещи обстоятелства.

Train to Busan Presents: Peninsula” е режисиран от Сан-Хо Йон по негов сценарий в съавторство с Джо-Сук Парк. В ролите ще видим Донг-Уон Ганг, Лий Ре, Джунг-Хюн Лий и др.

За момента няма точна премиерна дата, но слуховете са за късното лято – средата или края на август. Очаква се в най-скоро време да стане ясно кога филмът ще се появи на голям екран.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *