Според нас и най-големите скептици вече са се убедили, че момчето, което всички забелязаха в инфантилния, но добре приет сериал „Girls“ на недоразумението Лена Дънам, бавно и постепенно се превърна във „високопрофилен“ или по-скоро изключително внимателен и много талантлив актьор. Самият Адам Драйвър беше споменавал в интервюта, че е щастлив от възможността да работи с повечето от любимите си режисьори – Клинт Истууд и Стивън Спилбърг, Мартин Скорсезе, Джим Джармуш, братя Коен, Стивън Содърбърг, Спайк Лий, Тери Гилиъм – списъкът е наистина великолепен!

Преди няколко години се появи един чаровен фантастичен „Midnight Special“ на Джеф Никълс, в който участваше и Драйвър, според новината, споделена от Variety, сега отново двамата ще работят заедно по нов проект. Никълс ще бъде сценарист и режисьор на „Yankee Comandante“, в който главната роля ще бъде поверена на номинирания за „Оскар“ Адам Драйвър.

В основата на „Yankee Comandante“ е статия в „Ню Йоркър“ на Дейвид Гран за човек, родом от Охайо, който е издигнат в ранг „комендант“, редом до прочутия аржентински лидер Че Гевара, изиграл важна роля в кубинската революция. Много, ама много ни е интересно как ще се развие този проект – не само заради очакваното страхотно сътрудничество между Никълс и Драйвър, а и защото харесваме работата на режисьора. Освен това ни е супер любопитно кого ще „каст“-нат за лудия Че!

Междувременно Адам Драйвър само добави към „звездната“ си слава с участие в последната трилогия на Star Wars (едно от малкото сполучливи решения на Lucasfilm!) и особено с ролята си в най-новия филм на приятеля му Ноа Баумбах „Marriage Story“, за който получи и втората си оскарова номинация. Очакваме да го видим и в „The Last Duel“ на Ридли Скот, заедно с Мат Деймън и Бен Афлек.

Няма как да има по-конкретна информация относно новия проект на Джеф Никълс, освен надеждата снимките да могат да стартират в началото на 2021 година. Ще очакваме ъпдейти!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *