Явно, че основният творчески екип зад екшън комедията „Free Guy“ (чиято лятна премиера, подобно на десетки други филми, беше отложена за края на годината) се е сработил добре, защото любимецът на мнозина Райън Рейнолдс и режисьорът Шон Леви вече подготвят следващият си съвместен проект. Разбираме, че двамата се готвят за пътуване във времето.

The Hollywood Reporter съобщават, че във все още неозаглавения филм, Райън Рейнолдс ще влезе в ролята на мъж, който се връща в миналото за да получи помощ от своето 13 годишно аз. Заедно те се срещат с покойния им баща, който сега е на същата възраст като героя на Рейнолдс. Освен с главната роля, актьорът ще се нагърби и с продуцентска функция заедно с Шон Леви (който се очаква да режисира), Дейвид Елисън, Дана Голдбърг и Дон Грейнджър.

ryan-reynolds-freeguy1-20200428

Върху сценария на филма ще работи Джонатан Тропър, който вече си е партнирал с Леви по ансамбловата му комедия-драма „This is Where I Leave You”. Тропър ще преработи вече съществуваща версия на историята, написан от Т. С. Ноулин за продукцията на Paramount „Our Name is Adam” през 2012, която няколко пъти влизаше и излизаше от продукция.

Рано е да се каже дали се вълнуваме от този проект. На няколко пъти споделихме с вас, че имаме интерес към това да видим как Райън Рейнолдс и Шон Леви са се справили във „Free Guy” и чак след като го изгледаме (а за жалост ще трябва да изчакаме повече от предвиденото) ще си позволим да градим очаквания. Ако трябва да сме честни обаче, на база на предишните им филми, не разчитаме на нищо кой знае колко добро.

Предвиждат се 3 месечни снимки на източния бряг, но съвсем разбираемо не се знае кога те ще започнат предвид ситуацията, в която се намираме. Ще следим за подробности около проекта и ще ви държим в течение за всичко по-интересно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *