В момента „Star Wars” ни е малко болна тема, тъй като все още не сме се сдобили със заветната Blu-ray колекция, която чакахме толкова време, а сега след като е на пазара, изпитваме трудности да си я вземем. Но нека не започваме с лошо, все пак имаме истински повод за празник – завръщането на сагата на големия екран, при това за първи път в историята, в 3D вариант.

Вярно, че засега е само „Star Wars: Епизод I – Невидима заплаха 3D”, но ние и на това сме доволни и честно казано нямаме търпение да дойде 10 февруари, за да видим (имаме уверението на колегите от „Александра филмс”, че филмът ще се появи и по родните киносалони) как се е получило 3D конвертирането.

Дотогава обаче, ще трябва да се задоволим с рекламни материали, първият от които е плакат (обещанията са, че ще можем да видим първия трейлър на филма пред „Тримата мускетари” на Пол У. С. Андерсън, тоест може би още днес), който доста предвидливо залага на един от най-силните елементи на най-малко харесваната серия в цялата поредица – Дарт Мол и емблематичния му двоен светлинен меч.

Star Wars: Епизод I 3D - плакат

Не е нещо суперско, но определено бихме си го сложили в колекцията от „Star Wars” „меморабилиа” – просто сме огромни почитатели на Дарт Мол.

И като сме на темата Мол, една от приятните изненади свързани със „Star Wars” вселената е, че той най-вероятно ще се завърне като образ в „Star Wars: The Clone Wars”. Как и защо обаче, ще трябва да изчакаме новите епизоди, преди да разберем. Вижте и тийзърчето, посветено на завръщането му:

Още веднъж, премиерата на филма е 10 февруари 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Вчера го видях плаката. Единственото което ме притеснява е, че отдолу не пише IMAX 3D! 🙁 🙁

    Иначе Йодата си е този новият – по-намръщеният. Тя и куклата тук не ми харесваше, но сега с е малко пластмасов и много по-намръщен.

    А за Дарт Мол… миналият месец беше в един столичен мол – http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150272598736685&set=t.1026960537&type=1&theater 😉

  2. Плакатът е толкова кошмарен, че не се стърпях и спретнах това:

    http://www.flickr.com/photos/66461463@N05/6243290071/

    И по темата – аман… аман от лакомия. Ся остава само и на властелините да врътнат по една конверсийка и да гледаме същите филми до 2020-а. Искам нови неща да му се не види.

  3. @П. Терзиев
    Само так ти изглежда. 🙂

    @Тихомир (a.k. Tito)
    Голем си братче! 🙂 🙂

    @troubadour
    Яко! 🙂
    Ама нека си пуска човека, к’во ти пречи. Какво да направи, да я остави да мухляса ли, при положение, че носи такива пари. Ако ти разполагаше с такава марка, нямаше ли да я експлоатираш?

    @Ivcho
    Старите са най-добрите. Това да го знаеш от СТАРИЯ киноман. 🙂 🙂 🙂