Спектър: кои са българите, които ще станат част от първото селфи от космоса

Приключи организираното от Heineken, единственото по рода си предизвикателство #spyfie (за което ви съобщихме в края на миналия месец), чрез което избрани почитатели на Джеймс Бонд от целия свят ще имат възможност да отидат до Лас Вегас и да станат част от първото в света селфи от космоса.

Вече е ясно и кои ще са двамата късметлии от България, за които истинското Бонд приключение тепърва предстои – това са Биляна Славейкова и Янислав Илиев. Вижте снимките, които им донесоха фантастичната награда!

#Spyfie #bg #spyfie #bg #spyfie#bg @heinekenbg #SPYFIE #BG

A photo posted by Yanislav Iliev (@yanisslav) on

Освен че Биляна и Янислав ще видят Лас Вегас и ще станат част от първото в света селфи от космоса, те ще посетят и Хувър Дам, където ги очаква специална програма в истински Бонд стил. От надпревара с бъги на тайни локации в пустинята до дългоочакваната прожекция на „Спектър“, победителите ще станат част от вълнуващия свят на агентите.

Можем само да им завиждаме. Heineken няма да ги разочарова – партньорството им с филмите за Джеймс Бонд продължава вече 18 години и винаги имат нещо интересно да предложат, но кампанията им за „Спектър“ със сигурност е най-иновативната досега.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *