Майкъл Бийн
Майкъл Бийн

След като преди десетина дни излезе една радостна новина за последния ъгъл на вселената „Междузвездни войни”, за който още ни пука – Disney+ сериала „The Mandalorian” – а именно, че Розарио Доусън ще доведе до екрана любимката на феновете Асока Тано за пръв път във live-action форма, сега изведнъж имаме още много новини за предстоящия втори сезон на много добре приетия сериал.

Започваме от това, че Майкъл Бийн със сигурност е нова част от актьорския състав на втория сезон. Прекрасна новина, имайки се предвид какви чудесни роли има Бийн в репертоара си и то именно в кино-фантастиката – той изигра Хикс в „Пришълците” и Кайл Рийс в „Терминатор”. Бийн ще бъде чудесно допълнение към вече впечатляващия актьорски състав, предвождан от Педро Паскал.

Друго завръщащо се лице ще бъде Бил Бър в ролята на Мейфийлд. Бър е чудесен стендъп комик и ни забавлява винаги с искрения си сарказъм и рязко хапливо чувство за хумор, което внесе и в героя си Мейфийлд. Ролята му беше забавна и се вписа интересно в цялостната атмосфера на сериала, така че се радваме, че ще можем да видим още от героя му.

Джейми Лий Къртис
Джейми Лий Къртис

А последната новина е все още абсолютно непотвърден слух, но сме толкова доволни от възможността да бъде истина, че искаме да я споделим. Може би една от най-емблематичните „скрийм кралици” на големия екран Джейми Лий Къртис, е била забелязана многократно на снимачната площадка на втория сезон на „The Mandalorian”. Докато нейното участие в сезона не е потвърдено от никого официално, тя има такова иконично и авторитетно присъствие на екран, че искрено ще се радваме, ако участието й е реалност и имаме възможност да я видим в нова легендарна филмова вселена.

Джон Фавро е шоурънър на „The Mandalorian”. Той продуцира сериала заедно с Дейв Филони и Катлийн Кенеди. Педро Паскал се завръща в едноименната роля, заедно с Джина Карано, Джанкарло Еспозито и Карл Уедърс, както и гласа на Тайка Уайтити. Друго ново попълнение е WWE звездата Саша Банкс. Засега завръщането на Вернер Херцог, Минг На Уен, Ник Нолти, както и някои от другите гостуващи актьори не са потвърдени, но очакваме това да се случва в идните месеци. А има ли въобще защо да споменаваме, че златната мина, която се оказа „Детето”, добре познато на целия интернет като Бейби Йода, ще се завърне? Трябва да се продават играчки все пак.

Както и в първия сезон, епизодите ще бъдат режисирани от различни хора, като за сега потвърдени поне за по един епизод са Джон Фавро, Дейв Филони, Карл Уедърс, Рик Фамъюа и Робърт Родригес.

Снимките на втория сезон вече са приключени и се очаква той да бъде пуснат в платформата на Disney + през октомври тази година.

croquis-diffuse-dans-making-star-wars-par

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *