Най-новата стрийминг платформа Quibi ще стартира в началото на април и съвсем очаквано през последните няколко дни получихме трейлъри на някои от по-големите им проекти. Видяхме кадри от „Беглецът“, „Survive“ и „#FreeRayshawn“, а сега получаваме и пълен трейлър (вече имаше един тийзър, които не сме отразявали) на „Most Dangerous Game” с Лиъм Хемсуърт и Кристоф Валц.

Както подсказва заглавието, „Most Dangerous Game” е вдъхновен от превърналия се в класика едноименен разказ на Ричард Конели „The Most Dangerous Game“. В центъра на историята е Додж Мейнард (Хемсуърт) – млад мъж, който е отчаяно иска да се погрижи за бременната си съпруга, преди неизлечима болест да отнеме живота му. Мейнард приема предложение от мистериозен благодетел (Валц) да участва в смъртоносна игра и скоро открива, че той не е ловецът… а жертвата.

Според официалното описание „Most Dangerous Game” е антиутопичен екшън-трилър, който изследва пределите на това докъде е готов да стигне човек, когато трябва да се бори за собствения си живот и този на семейството си. Вижте двата трейлъра до момента:

https://www.youtube.com/watch?v=d7Lc8Eo6yTc

Гледали сме доста подобни истории и ако трябва да сме честни, видяното тук не ни навежда на мисълта, че „Most Dangerous Game” ще предложи нещо, с което да се отличи. От друга страна не вярваме крайният резултат (при все участието на Лиъм Хемсуърт, който не е сред най-големите ми любимци) да е по-зле от „Ловът“, който също е вдъхновен от разказа на Ричард Конели и който не успя да бъде спасен от една-единствена любопитна врътка. В крайна сметка ще видим скоро – в ситуация на изолация, гледаме всякакви тъпотийки. Пък и тук инвестицията от време няма да е толкова голяма.

Както отбелязваме в почти всички новини, посветени на проекти на Quibi, любопитно ни е как ще работи форматът им от епизоди по 4-10 минути. Филмите им също ще бъдат разделени на такива части – предвид, че платформата ще предлага само оригинално съдържание, паузите ще са органични и съобразени с тази специфика.

Режисьор на „Most Dangerous Game” е Фил Ейбрахам, а сценарият е дело на Ник Сантора. Освен Лиъм Хемсуърт и Кристоф Валц в „Most Dangerous Game” участват Сара Гадон, Зак Чери, Арън Пул, Кристофър Уебстър, Били Бърк, Джими Акинобола, Наташа Бордизо и др.

Премиерата е на 6 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Страхотният Трудна Мишена на Джон Уу ще си остане недостижим за подобен род опити.

  2. Интересна е (д)еволюцията на Валц през последните години – велик, готин, досаден, дразнещ и сега вече откровено банален.

  3. Валц просто спря да ебава булшита през който трябва да минава, за да работи в Холивуд – като това да ходи във Тонайт Шоу и да говори кви били немците или австрийците – или да коментира как било на немски еди кво си – пред хилеща се публика, която си търси развлечението, все едно и е а God given right …

    Имаше едно интервю след Бонд-a в който участва – ужас – изобщо не искаше да е там, защото съзнава каква тъпня са забъркали – и той трябва да се опитва да отговаря на безумни въпроси – и да продава тази брадва –

    Тук в този нов (пореден) проект за развлечение – има ясен трейдоф – той се прави на къфто са го помолили – без да се ангажира и 1на секунда с това – взима си каквото са се разбрали – и си ходи вкъщи след това – its just a job –