pixels

It’s game on!

Очакваме създадения по едноименното популярно късометражно филмче на Патрик Жан „Pixels” на Крис Кълъмбъс с голям интерес, но едновременно с това, с присвито сърце. Причината е, че от една страна е изключително любопитната и оригинална концепция, а от друга е присъствието на Адам Сандлър и Кевин Джеймс.

Досега от филма бяхме виждали една-единствена снимка и няколко плаката и нямаше как да преценим в коя посока ще се „наклонят везните”, но сега, след известно забавяне, Sony представиха първия трейлър и най-накрая можем да получим някаква реална представа какво ни очаква.

Pixels” разказва за извънземни, които попадат на стари видео игри, интерпретират ги като декларация за война и нападат Земята, използвайки игралните модули за всевъзможните си атаки. За да спаси света, президентът Уил Купър (Джеймс) се обръща за помощ към Джулс Бренър (Сандлър) – приятел от детството и шампион на видео игри от края на 80-те, които събира екип от най-добрите играчи, за да дадат отпор.

Визуално филмът изглежда доста симпатично – пикселизираните герои от класическите игри Pac Man, Space Invaders и Donkey Kong са прекрасни. За съжаление обаче, опасенията ни за Сандлър и Джеймс се оказват реалност. Определено двамата са най-слабото нещо в този трейлър и силно се надяваме да не успеят да ни развалят целия филм. Между другото, той спокойно можеше да се казва „Pixelbusters” или „Gamebusters” – смятаме, че е очевидно защо.

Режисьор на „Pixels” е Крис Кълъмбъс, а в ролите са Адам Сандлър, Мишел Монахан, Кевин Джеймс, Джош Гад, Питър Динклидж и Брайън Кокс.

Премиерата е 24 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *