Нямахме никакво намерение да пускаме този трейлър на „G.I. Joe: Ответен удар”, тъй като вече отделихме прекалено много внимание на филма (а има един куп други проекти, които не сме отразили и които са далеч по-стойности), но вчера преди служебната прожекция на „Хензел и Гретел: Ловци на вещици” имахме възможност да видим 4-минутен откъс от филма, който ни се стори изключително развлекателен – сцената с боя на нинджите на планинския склон (бой, който хвана погледа ни още в първия трейлър) изглеждаше забележително на 3D – та решихме все пак да ви го представим, тъй като той е синтезиран вариант на тези четири минутки, които видяхме.

http://www.youtube.com/watch?v=pxvW-F2W8ss

Принципно този петък в САЩ всички, които посетят прожекция на „Хензел и Гретел: Ловци на вещици”, ще могат да гледат 4-минутната версия, но на този етап не можем да потвърдим, че и у нас ще бъде така. Update: От Форум Филм ни увериха, че и българската публика ще може да гледа видеото преди прожекциите на „Хензел и Гретел„.

Режисьор на „G.I. Joe: Ответен удар” е Джон Чу, а в ролите са Дуейн „Скалата” Джонсън, Чанинг Тейтъм, Ди Джей Котрона, Рей Парк, Ейдриан Палики, Джоузеф Мазело, RZA, Арнолд Восло, Рей Стивънсън, Елади Йънг и Брус Уилис.

Българската премиера на филма е 29 март 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Добре е, ама кажи ми – какво може да накара човек да гледа Хензел и Гретел?!