Само пет дни ни делят от завръщането на „Западен свят” („Westworld“) и е време за нов поглед към предстоящия трети сезон. Наскоро видяхме (позабавилия се) пълен трейлър и едно скрито видео, които в най-общи линии щрихираха историята и атмосферата, а сега получаваме шанс да добием още по-добра представа за това, което ни очаква, с най-новата реклама „Escape from Westworld“, която ни отвежда зад кулисите на новия сезон, където създателите на сериала споделят любопитни късчета информация за творческия процес и естеството на новия сезон.

В добавка към видеото зад кулисите, представяме и още две скрити реклами, предлагащи нови кади и различен тон, които бяха открити след последната ни новина по темата. Вижте.

https://www.youtube.com/watch?v=zN5h_JW0mEU

https://www.youtube.com/watch?v=e6Q-SJNfTfg

След като тотално бяхме забравили, че предстои трети сезон на за този сериал (за това обвиняваме разочарованието ни от предишния сезон и голямата пауза между двата) рекламите, които видяхме, успяха да ни припомнят колко харесвахме „Западен свят” в началото и по-важното, успяха да запалят надеждите ни за достойно завръщане и край на историята. Затова с нетърпение очакваме следващата седмица и стискаме палци.

В ролите в третия сезон на „Западен свят” („Westworld“) са ветераните Еван Рейчъл Ууд, Джефри Райт, Танди Нютън, Люк Хемсуърт, Теса Томпсън, Ед Харис и Катя Хърбърс, както и новите попълнения Арън Пол, Венсан Касел, Лина Уейт и Маршон Линч.

Онлайн премиерата на първия епизод от новия сезон е на 16 март сутринта в HBO GO и от 21:00 часа по HBO.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *