Free will is not free.

Вчера видяхме дълго забавилия се пълен трейлър на трети сезон на „Западен свят” („Westworld“), който успя да върне позабравения (от нас) сериал отново в съзнанието ни и по-важното, запази жива надеждата ни за връщане към високото ниво на първия сезон. Оказа се обаче, че този трейлър не е единствената нова реклама, която е намерила пътя си в мрежата.

Фен на „Западен свят” е открил, че ако посетиш „viral“ сайта на измислената технологична компания Incite, Inc. и цъкнеш на „Privacy Act” в горната част на сайта, ще видиш споменатия официален трейлър. Ако обаче си с VPN и чисто „history“ на браузъра си (кой и как ги открива тези неща не ни е ясно – според нас всички са от поставени лица), ще ти се зареди нова, напълно различна реклама. Тази:

https://www.youtube.com/watch?v=6Uo1t-Exjes

Предвид, че предишният трейлър все пак даваше някаква представа за историята, този очаквано залага на атмосфера и на емоции. Ако трябва да сме напълно честни, за нас той няма кой знае каква добавена стойност, но пък ни е приятен и поне не вреди. Още веднъж споделяме, че очакваме новия сезон на „Западен свят“ с надеждата да върне сериала на първоначалното му ниво, отпреди разочароващия втори сезон.

В ролите в третия сезон на „Западен свят” („Westworld“) са ветераните Еван Рейчъл Ууд, Джефри Райт, Танди Нютън, Люк Хемсуърт, Теса Томпсън, Ед Харис и Катя Хърбърс, както и новите попълнения Арън Пол, Венсан Касел, Лина Уейт и Маршон Линч.

Премиерната дата е 15 март

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Втори сезон беше перфектен! Не знам защо е това „натягане“ от ваша страна, че не ви е харесал – моля, престанете!
    Брилянтни два сезона и дано наистина възходящата линия продължи.

  2. Перфектен не, но не беше никак лош. Серията от гледната точка на индианеца от фарго, обаче беше перфектна.

  3. Първия сезон свърши доста измислено и беше попрехвален , ама втория сезон си беше направо зле …