Сравнително малко време ни остава да първата ни многоочаквана хорър премиера на годината – „Нито звук 2” ще пристигне в кината на 20 март. Заради не много оставащо време за реклама, сега получаваме два промо материала. Един от тях е тийзър, направен за Super Bowl, което много ни радва, защото имайки предвид астрономическите цени на спотовете по време на най-голямото американско спортно събитие, закупуването на такъв показва огромното доверие, което студиото има във филма.

Гледайте 30-секундния тийзър сега:

Страшно готино е, че краткото време на рекламата е използвано така успешно – има стряскане, което да ти разтупти сърцето, но има и потвърждение за добрата новина, която до сега само подозирхме – Джон Кразински ще се завърне за малко в ролята на бащата. Флашбекът, от който той е част, както вече знаем от първия трейлър, ще разгледа първоначалното появяване на чудовищата на земята.

Вторият рекламен материал е поглед зад кадър на снимките, но освен това включва Кразински и Емили Блънт да говорят именно за това, което ни накара да се влюбим толкова в първия филм – да, това е хорър с готина кукичка, но всъщност е филм за едно семейство и за борбата на героите за оцеляване и истински живот. И Блънт, и Кразински отново потвърждават, че фокуса ще е същия и във втората част, докато Евелин и децата се изправят пред новите предизвикателства на града и новите герои.

Всичко ни изглежда страхотно, не ни трябва да знаем никакви други подробности по сюжета, вече имаме огромни очаквания и нямаме търпение да влезем в кината.

Нито звук 2” („A Quiet Place: Part II”) е написан и режисиран от Джон Кразински. В ролите са Емили Блънт, Милисент Симъндс, Ноа Джуп, Килиън Мърфи и Джимон Хонсу.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

 1. 7 секунди …
  толкова ли е търпението на потенциалните зрители на това нещо ?
  7 секунди – и хоп трябва извънземно да се бумне в полицейска кола …гениално

  Krasinski е успял мъж и Blunt е много, много талантлива – истинска актриса (онзи филм в който бе пияна заляна – уау)

  Но тази глупост е наистина доста глупава –

  На първият се чудех защо – и като го пуснах се чудех още повече защо ?

  Продължението само увеличава бройките на същия въпрос – защо ? защо ? защо ?