В предишната ни новина по темата споделихме, че не очакваме „Jurassic World 3“ дa се задържи още дълго време като заглавие на продукцията. И предвид, че вторият филм имаше подзаглавие („Джурасик свят: Рухналото кралство“) бяхме готови да се обзаложим, че и с третия ще е така. Е, оказахме се прави.

Вчера режисьорът Колин Тревъроу използва туитър акаунта си, за да обяви началото на снимките на филма, като разпространи „задължителния“ за подобни случаи кадър с клапа. Но освен вълнението от старта на продукцията, което този кадър носи на всички „Джурасик“ и дино фенове като цяло, той разкри информация и за официалното заглавие на филма, което ще бъде „Jurassic World: Dominion“.

jurassic-world-i2-20200226

Ще признаем, че това заглавие не ни хареса кой знае колко – със сигурност доста по-малко от „Рухналото кралство“. Надяваме се „Dominion“ да се отнася за новото владение на динозаврите, което те самите ще си обособят в нашия свят (припомняме, че в края на предишния филм те бяха „пуснати“ на свобода), а няма да е поредното наименование на нов или стар атракцион, бил той на някой остров или в задния двор на някой знаен или незнаен партньор или роднина на Джон Хамънд. На този етап обаче няма да спекулираме и коментираме повече.

И като казахме роднини на Джон Хамънд, появиха се слухове, че в „Jurassic World: Dominion“ ще се завърне неговият внук Тими, който всички помним от първия (и малко от втория) „Джурасик парк“ на Стивън Спилбърг. Тими отново ще бъде изигран от Джоузеф Мазело, който се присъединява към останалите завръщащи се ветерани: Сам Нийл, Лора Дърн, Джеф Голдблум, Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Джъстис Смит, Даниела Пинеда, Джейк Джонсън, Омар Сай, Б. Д. Уонг и Изабела Сърмън. Компания ще им правят още Скот Хейз, Мамуду Ати, ДеУанда Уайз и Дичън Лекмън,

Сценарист и режисьор на „Jurassic World: Dominion“ отново е Колин Тревъроу („Джурасик свят“), а премиерата е 11 юни 2021.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Толкова много филми се „рибуутват“ „продължават“ в последно време, май само Джурасиците и Мисиите го правят добре.
    Втория Юрски свят не ми хареса много, но за този съм положително настроен.

    Джоузеф Мазело – мислих, че е поредното дете актьор, което пораствйки намира друго поприще, пък той имал не лоша тв кариера.

  2. Искам да върнат Винс Вон, но да играе кретена от Уединг Крашърс 😀