Untitled-1

А-ха-ха-ха-ха-ха! Това е (достатъчно красноречивата ни) реакция към представения на „рехаво“ събитие-концерт в Маями първи трейлър на „Бързи и яростни 9” („F9: The Fast Saga“) – най-новата част от безкрайно популярната екшън поредица (или както ѝ викат сега – „сага“) „Бързи и яростни“. Ако не искате да знаете абсолютно нищо предварително за трейлъра, преди да сте го гледали, ви съветваме да пропуснете следващите редове и направо скочете по-долу, защото имаме намерение да издадем няколко неща.

В последните ни новини, посветени на франчайза, коментирахме нелепите измерения, в които премина поредицата и не пропуснахме да се подиграем на дрънкащите на кухо неспирни бръщолевения на Вин Дизел за „семейството“. Също така се пошегувахме, че за „Бързи и яростни 9” („F9: The Fast Saga“) не остава нищо друго, освен да пренесе действието в космоса или да предложи брат близнак на Доминик Торето. Е, може да се каже, че почти познахме.

Първо, братът на Дом е налице. Не е съвсем близнак, но като се има предвид, че се играе от Джон Сина, който е точно такава бабанка и такъв „дърводелец“ като актьор, колкото и Вин Дизел, няма как да не кажем, че си приличат ужасно много. Второ, космоса. И да, използваме думата не буквално, а като метафора за пълната лиса на реализъм, така че покриваме плътно почти всички линии. Вижте.

Какво да коментираме, то всичко е ясно. Дори и Хан се завръща, като поредното доказателство за сапуненото естество на поредицата. Извинете, на сагата. От друга страна, неслучайно ще гледаме девети филм. Авторите знаят, какво харесват феновете, и им го сервират, че и отгоре, напълно осъзнавайки нелепостта на цялото нещо. Когато говорим за такова количество екшън филми, разбираемо е да има подобно израждане. И може и да се шегуваме и да храним, но реално смятаме, че поредицата „Бързи и яростни” трябва да се изучава в училищата по кино и бизнес.

Между другото, както казахме, трейлърът на  „Бързи и яростни 9” беше представен на специален концерт, на който присъстваха и звездите на филма и наистина беше неудобно да гледаме реакциите им. Слаби актьори трудно могат да скрият истинските си чувства. Предлагаме ви да ги видите сами в линка най-долу.

fast_and_furious_nine_ver9_xlg

Режисьор на „Бързи и яростни 9” („F9: The Fast Saga“) е Джъстин Лин, който е отговорен за няколко от предишните филми от поредицата, включително и приличния „Бързи и яростни: Удар в Рио“. Сценарист е Даниел Касей, по история от Джъстин Лин. В ролите са Вин Дизел, Джон Сина, Тайрийз Гибсън, Мишел Родригес, Натали Еманюел, Джордана Брустър, Крис „Лудакрис“ Джаксън, Чарлийз  Терън, Хелън Мирен и др.

Премиерата е на 22 май 2020.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. В епизод 27 на Дизел потника може и да му умалее, а на Лудакрис шегите може и да почнат да му се получават. Сериозно – изглежда покъртително зле! Отдавна му е време на тоя франчайз да се паркира в Холивудската автоморга.

  2. “Авторите знаят, какво харесват феновете” – как нормален човек би харесал това? Мъка, голяма мъка!

  3. Пред този трейлър, третокласните екшъни от времето на видеокасетите, са като шедьоври…

  4. Като ви чета коментарите в този сайт сте се сабрали от режисиор нагоре.В такъв случай кой филм сте режесирали да го гледам,освен да плюете и да хейтите за друго ви не бива.Галоши.

  5. Когато излезе 7 част бях отишъл на кино заради Пол Уокър смятам че тогава трябваше да е края (но когато си алчен за пари така става )

  6. Не разбирам хейта. Този франчайс си има фенове, филмите се правят за тях (очевидно успешно).

    Едва ли някой гледа филмите с очакване за нещо стойностно. Напротив, гледа се заради безумен екшън, фантастични каскади, нелеп хумур и т.нат. Това трябва да се приема като супергеройски фантастичен филм. Отидеш ли с такова отношение в киното, ще се изкефиш на изживяването (предполагам).

    Очевидно не се прави за киномани или за хора търсещи стойностно кино. Кървав млат и железен топор.