Още малко ъпдейти за свръх-очакваната „Годзила” на Гарет Едуардс, в центъра на които е най-новият 30-секунден телевизионен спот, предлагащ доста невиждани досега кадри, включително и най-добрия и ясен поглед към Годзила до момента, при това в поза, която можем да наречем само и единствено „иконична” (по-горе виждате „скрийншот” от видеото).

В допълнение, вижте и две кратки интервюта с Гарет Едуардс (в които той говори за това как е получил режисьорското място и за визуалния си подход към Годзила), една нова снимка, плакат, специално подготвен за течащия в момента „WonderCon”, и един официален синопсис, който не разкрива никаква конкретна информация от сюжета, но е достатъчно двусмислен, за да намеква, че Годзила може да е по-скоро спасение, отколкото проклятие…

ТВ спот

Интервю

Следват споменатите снимка, плакат и синопсис.

През лятото на 2014 най-популярното чудовище в света се завръща в епичното екшън приключение на Warner Bros. Pictures и Legendary Pictures „Годзила”. Режисьорът Гарет Едуардс („Monsters”) представя една история за човешкия кураж в лицето на титанична природна сила, когато Годзила се въздига, за да възстанови баланса, докато човечеството стои беззащитно.

Най-най-последно ви предлагаме да цъкнете тук и да чуете рева на Муто – едно от потвърдените чудовища, с които ще се бие Годзила.

Режисьор на „Годзила” („Godzilla”) е Гарет Едуардс, сценарият е дело на Макс Боренстийн, Дейв Калахам и Франк Дарабонт, а в ролите ще видим Арън Тейлър-Джонсън, Елизабет Олсън, Дейвид Стратеърн, Брайън Кранстън, Кен Ватанабе, Сали Хоукинс и Жулиет Бинош.

Премиерата на филма е 16 май 2014 на 3D и IMAX 3D

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Остана само да се изясни в кой от двата IMAX-а Годзилата ще е по-голяма… 😉 😉 😉 😉

  2. Гарантирано в Арена. Няма да се изложат и ще вложат всичко от себе си, за да ударят първия екран в земята.
    А аз седя и се чудя защо ремонтират зала 13, пък то какво било… 🙂

  3. Само да не се окаже като онези случаи, в които в обикновена зала монтират IMAX машина, което няма нищо общо с истината. Но ми казаха, че преправя ли всичко, така че… 🙂

  4. И Анди Съркис в ролята на Годзилата. Този човек не е човек 😀