Така да се кажа, раздялата и нейните травматични последствия са „вечна“, чисто човешка тема, която е присъствала и ще присъства и занапред в изкуството, а ние винаги сме били и ще продължаваме да сме привлечени от филмови истории, които успяват да ни представят интересен, вълнуващ и дълбок поглед към нея. Последният такъв поглед беше прекрасният във всяко едно отношение „Семейна история“ на Ноа Баумбах, а сега на хоризонта се задава още едно заглавие, което борави с темата, и което – лично за нас – изглежда ужасно любопитно.

Става дума за драмата „The Killing Of Two Lovers“, чиято премиера е днес в програмата „Next“ на фестивала в Сънданс. Филмът е дело на Робърт Мачоиан („God Bless the Child“, „When She Runs“) и разказва за мъж на име Дейвид (Клейн Кроуфорд), който се опитва да запази семейството си (включващо четири деца) цяло, след раздялата със съпругата му Ники (Сепиде Моафи). По-подробен синопсис може да откриете по-долу, а сега вижте ексклузивен клип, показващ как Дейвид общува с трите си момчета.

На този етап е рано да се коментира, но в този клип виждаме доста кино и очакваме и самият филм да ни предложи същото. Видяното определено ни грабва, а и сме заинтригувани от историята, така че ще очакваме „The Killing Of Two Lovers“ с интерес. Разбира се, тепърва предстои да видим трейлъри и да чуем отзиви и са възможни неприятни изненади, но не смятаме, че случаят ще е такъв.

Ето и обещания подробен синопсис, а след него ще откриете и един постер.

Дейвид се опитва да се справя. Той и съпругата му Ники преминават през период на преход и си дават един на друг „свободно пространство“, за да разберат какво искат от живота и от връзката им. Но има един основен проблем: Дейвид не иска „пространство“. Той просто иска нещата да се подобрят и се съгласява с Ники, защото подозира, че това е единственото, което може да запази тях и четирите им деца заедно. Но той е буен, ревнив и ужасен от мисълта да загуби семейството си – експлозивна комбинация в клаустрофобично малък град, където изглежда невъзможно да запазиш личния си живот за себе си.

плакат

Режисьор и сценарист на „The Killing Of Two Lovers“ е Робърт Мачоиан („God Bless the Child“, „When She Runs“), а в ролите са Клейн Кроуфорд, Сепиде Моафи, Крис Кой, Барбара Уинъри, Ейвъри Пизуто и др.

Премиерата на филма е днес в Сънданс, а по кината се очаква на 8 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *