Една доста безмилостна отмъстителна история е навлязла дълбоко в пост-продукционната си фаза и в края на годината се очаква да „подхрани” оригиналната продукция на Hulu. Основната задача в „Reprisal”, създаден от Джош Корбин, е красива мацка да си върне тъпкано на виновниците за нейните тегоби. Готиното в случая е, че тя изглежда доста hot – и hot-head също, и явно не се обременява със сериозни скрупули, макар че основната й мишена се оказва… собственият й брат.

Ето как изглежда трейлъра на „Reprisal”.

https://www.youtube.com/watch?v=0KHLfGI9vgU

Може би наистина истории за мъст и възмездие се намират по-трудно в телевизионния поток от последните години – той е по-буен и пълноводен от всякога, но сякаш този специфичен жанр (в чистия му вид) рядко присъства сред най-актуалните предложения. Ето какво гласи официалният синопсис на новата поредица, чиито изпълнителни продуценти са нейният автор, Уорън Литълфийлд („The Handmaid’s Tale”) и Бари Джосън:

Reprisal” е свръх-мрачна история, която проследява безмилостна и супер-фатална дама в нейното яростно отмъщение. Оставена да умре, тя оспява да оцелее и потегля по стъпките на най-важния злодей – нейния собствен брат и внушителната му банда здравеняци…

Освен чаровната Абигейл Спенсър („Rectify”), на която е поверена главната роля на спомената сестричка, в поредицата участват още любимия ни Родриго Санторо („Westworld”), Мена Масуд („Aladdin”), Рис Уейкфийлд („True Detective”), Мадисън Дейвънпорт („From Dusk Till Dawn: The Series”), а мернахме и Рон Пърлман – обзалагаме се, че приключението ще е любопитно и разтоварващо. Спецовете коментират, че е съвсем логично да очакваме реки от кръв в опит за възмездие от тази история, реализирана от Hulu – телевизионната мрежа, отговорна за създаването и разпространението на „Историята на прислужницата”.

Премиерата на „Reprisal” се очаква на 6 декември 2019 – гледа ни се, пък да видим дали/кога…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *