Много накратко, не вярвахме, че можем да попаднем на по-кофти комедия от така омразните ни пародии на филми, като предстоящия „Страшен филм 5”, но ето че „Rapturepalooza”, както се казва на английски, „rises to the challenge”.

Почетохме, че идеята е била филмът да е нещо средно между „Zombieland” и „Големият Лебовски”, но самото споменаване на тоталния шедьовър на братята Коен в контекста на това, което ще видите по-долу, е абсолютно престъпление. Да оставим настрана, че сюжетните (и каквито и да било други) прилики, са точно никакви. По-скоро говорим за жалък опит за нещо като „Догма” на Кевин Смит.

Без коментар. Ако се чудите защо не сме го пуснали в „WTF трейлър на седмицата”, ще кажем, че там принципно пускаме истински артистични постижения в безумието (често напълно съзнателно и целенасочено създадени), а не просто неадекватни тъпотии. Жалко за актьорите, които харесваме и принципно са доста талантливи.

Режисьор на „Rapturepalooza”е Пол Мидълдич (съдейки по видяното бихме казали, че името Ботъмдич би му отивало повече), а в ролите са Ана Кендрик, Джон Франсис Дейли, Крейг Робинсън, Роб Кордри, Томас Ленън, Джон Майкъл Хигинс, Кен Джонг и др.

Премиерата е 10 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Анна Кендрик…. мммм….
    А, че е простотия, простотия си е.
    Но за първите няколко „Страшни филми“ не трябва да говорите лошо. Особено за първия. Всеки, който е гледал всичките „Писъци“ го оценя.