Netflix разпространиха дългоочаквания първи трейлър на „In The Tall Grass“ – предстоящата филмова адаптация на страховитата едноименна новела на Стивън Кинг и Джо Хил. Проектът по екранизирането бе обявен още през 2015 година, но снимките започнаха в края на 2018 г., чак когато Netflix се включиха като продуцент.

В „In The Tall Grass“ Кал и Беки, които са брат и сестра, пътуват през Канзас, когато чуват вик за помощ на малко дете, идващ от високата трева край пътя. Те се отзовават, но скоро двамата се оказват в капан, дезориентирани и разделени от зловеща сила. Отрязани от света и неспособни да излязат от затягащата се хватка на тревното поле, те откриват, че единственото нещо по-лошо от това да се загубиш, е да те открият….

Вижте как това придобива форма под ръководството режисьора и сценарист Винченцо Натали („Cube”, „Cypher”, „Splice”), който доста харесваме и който, за съжаление, напоследък рядко работи извън телевизията (където прави по един-два епизода за различни сериали, но не и цели сезони, както е модерно напоследък).

Определено това, което виждаме, ни допада много. Не сме чели новелата на Кинг и Хил и не знаем какво да очакваме като драматургично съдържание, но що се касае страховитите камерни истории, каквито обожаваме, Винченцо Натали е доказал, че се справя повече от отлично (ако не сте гледали неговият „Cube”, горещо го препоръчваме). Друго, с което Натали се справя отлично, е визуалната презентация, която в случая изглежда страхотно. С други думи, на този етап „In The Tall Grass“ ни звучи и изглежда прекрасно и нямаме търпение да го гледаме.

Вижте няколко снимки и официалния постер.

In The Tall Grass In The Tall Grass In The Tall Grass ITTG_D11_0001.tif плакат

Режисьор и сценарист на „In The Tall Grass“ е Винченцо Натали („Cube”, „Cypher”, „Splice”), по едноименната новела на Стивън Кинг и Джо Хил. В ролите са Патрик Уилсън, Лейша Де Оливейра, Харисън Гилбъртсън, Ейвъри Уайтед, Уил Бул джуниър и Рейчъл Уилсън.

Премиерата е на 4 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

 1. Да, и на мен определено ми привлече вниманието и ми изглежда интересно. Със сигурност като излезе имам по-голямо желание да го изгледам, отколкото втората част на „То“, например 🙂 (което всъщност още не съм и направил, де 😉 ). А иначе- „Кубът“ ми е една от любимите фантастики и от цялата трилогия най-много ми допадна втората част ( с тия времеви парадокси вътре и преплитане на измеренията- направо лудница 🙂 !) …

 2. има ли в последно време филм, сериал или проект, който да не е по Стивън Кинг

 3. от филмите на Нетфликс все лъха на евтино и телевизионно без значение замесените имена

  1. Сериозно ли ти хареса? Завиждам ти. Като изключим яката идея и сцената със случващото се под камъка всичко останало ми беше мех. 5/10 от мен 🙂

  2. Аз го пуснах без грам очаквания, но приятно ме изненада… особено Лъвкрафт-елементите.

  3. Има ли го в замунда вече или сте се абонирали за Нетфликс 🙂

  4. Гледах го по Нетфликс, но щом там го има 100% ще го има и в кино Замунда 🙂