Ако листата на дърветата почнат да жълтеят, ако лястовичките чуруликат оживено и се събират в подготовка за отлитане, ако денят започне чувствително да намалява, то тогава наближава времето за… Хелоуин.

Разбира се, че в началото на август това звучи малко преувеличено, но с напомняне за празника на Вси светии MGM’s пускат пълен, при това доста подробен трейлър на „Семейство Адамс“(„The Addams Family“) – очакваната нова анимационна версия на историите за особената фамилия със странните привички. Какво се случва в „нормалния” свят, когато Мортиша, Гомес, Уенсдей и останалите шантавеляци се опитват да се държат дружелюбно в квартала – вижте!

Винаги нещо няма да е така, както сме го очаквали – това е ясно. Но защо ли тази нова анимационна версия все повече ни напомня на приключенията на героите от „Хотел Трансилвания”? Може би е логично компанията да разчита (главно) на аудиторията от малчугани, към които очевидно е насочена тази мрачна „приказка”, но пък надали точно тези кукавели ще бъдат (достатъчно) любопитни за огромната маса, почитатели на „Замръзналото кралство”.

Признаваме си отново, очаквахме по-страховит вариант на историята, насочен и към по-възрастните, но… разчетите на реалността показват, че ако една компания иска да спечели приход от анимационен филм, не може да си позволи да е екстравагантен и/или таргетиран, в него трябва да се съдържат всички елементи, които ще накарат средностатистическото семейство да отиде с децата си на кино – и малките вагабонти да не си излязат пищящи от киносалона…

the-addams-family-movie-images-7 THE ADDAMS FAMILY THE ADDAMS FAMILY the-addams-family-movie-images-3 THE ADDAMS FAMILY THE ADDAMS FAMILY

Режисьори на „Семейство Адамс“ („The Addams Family“) са Конрад Вернън и Грег Тиърнън („Sausage Party”), а сценария е дело на Мат Либерман („The Christmas Chronicles”) и Памела Петлър („Corpse Bride”, „Monster House”), по образите, създадени преди осемдесет години от Чарлз Адамс за „The New Yorker“.

Припомняме също, че прекрасната Чарлийз Терън е дала гласа си на Мортиша Адамс, Оскар Айзък говори като Гомес Адамс, Клои Грейс Морец е Уенсдей, Ник Крол е чичо Фестър, Фин Улфхард е Пъгсли, великата Бет Мидлър влиза в ролята в бабата, а прекрасната Алисън Джани е врагът на семейството Марго Нидлър. Участват още Мартин Шорт, Катрин О’Хара, Титус Бъргс, Дженифър Луис, Елси Фишър, Ейми Гарсия. Плюс това „Drop it like it’s hot”-Снуп Дог ще бърбори като „IT”!

addams_family_ver3_xlg addams_family_ver4_xlg addams_family_ver5_xlg addams_family_ver6_xlg addams_family_ver7_xlg addams_family_ver8_xlg

addams_family_ver10_xlg addams_family_ver9_xlg

addams_family_ver131 addams_family_ver141 addams_family_ver151 addams_family_ver161

плакат

Премиерата на „Семейство Адамс“ („The Addams Family“) в Щатите е на 11 актомври 2019 година, а у нас тръгва на екран на 1 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *