That reckoning is here! Мислехме си, че няма как да се запалим повече по предстоящия втори сезон на „Западен свят” („Westworld“), но ето, че има. След поредица тийзвъния със снимки, поглед зад кулисите и плакат, HBO най-накрая представиха пълен трейлър, който успява да ни надъха допълнително.

Разбира се, в рекламата има кадри, които са спойлърски по отношение на някои герои, но като цяло, поне за нас, тя задълбочава мистерията в сюжета и не смятаме, че по някакъв начин ни разваля удоволствието от това, което предстои. Даже напротив. Въпреки това обаче, няма да се вглеждаме кой знае колко в детайлите, за да не насилваме нещата. Вие преценете сами за себе си.

https://www.youtube.com/watch?v=sjVqDg32_8s

В добавка, благодарение на скрити в трейлъра кодове (ама разбира се!), получаваме и нови viral видеа – реклама на  Delos Inc., която разкрива още малко любопитни подробности от сериала и наравно с това повдига допълнителни въпроси, както и видео за Шарлот Хейл (Теса Томпсън) с текстови код, в който е скрито съобщението: намери Питър Абернати (бащата на Долорес, който е един от първите самоосъзнали се роботи). Някак сме сигурни, че това не е всичко, и скоро ще изскочи нещо интересно, я като съдържание, я като информация.

В главните роли се завръщат Еван Рейчъл Ууд, Джефри Райт, Джеймс Марсдън, Танди Нютън, Люк Хемсуърт, Теса Томпсън, Ед Харис, Джими Симпсън и Талула Райли, а част от новите попълнения са Катя Хърбърс, Нийл Джаксън, Густаф Скарсгард, Фарес Фарес, Хироюки Санада, Ринко Кикучи и др.

Премиерата на втори сезон на „Западен свят” („Westworld“) е 22 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *