Колкото по-близо сме до Торонто, толкова по-естествено е да се появяват все повече новини, свързани със световните премиери там. Сред тях е и „Lucy In The Sky” – доскоро познатият като „Pale Blue Dot”, предстоящ пълнометражен режисьорски дебют на Ноа Хоули („Fargo”, „Legion”), с Натали Портман в главната роля на астронавта Луси Кола. След като тя успява да постигне мечтата си и излиза в космоса, след завръщането си на Земята всичко в живота й се трансформира…

Освен Портман във филма участват и Елън Бърстин и Джон Хам, които се открояват с присъствието си във втория, пълен трейлър на филма. Вижте го.

Дълбоко разтърсена от шанса да погледне живота си от впечатляващата космическа дистанция, която е достигнала с осъществяване на своята мечта, Луси се завръща у дома и изведнъж всичко, което я заобикаля, започва да й се струва изключително елементарно и незначително, а самата тя започва да губи връзка с реалността… От това, което виждаме в трейлъра, самата Портман изглежда тотално потопила се в образа на обсебената астронавтка. При това нейните трансцедентални наблюдения върху реалността от високо не й пречат да почувства увлечение към член на своя екипаж, въпреки топлите чувства към съпруга си и уютното семейно огнище. Изгарящото желание да се върне „там горе” съвсем реално може да опустоши живота и съзнанието на опиянената от новата представа за всемира Луси…

Ноа Хоули в момента завършва последния сезон на „Legion” и е в подготовка на четвъртия сезон на „Fargo” по FX и има навика да пише, режисира и продуцира така, сякаш различните дейности са кегли, с които е лесно да се жонглира. За момента нещата му се получават доста успешно, а от това, което виждаме в трейлъра на „Lucy In The Sky”, оставаме с убеждението, че е осигурил на Натали Портман една вдъхновяваща възможност да демонстрира таланта си за превъплъщения. Да видим какво ще се случи в Торонто!

плакат

Наред с Натали Портман, Елън Бърстин и Джон Хам, в актьорския екип на „Lucy In The Sky” се включват още Дан Стивънс, Зази Бийтс, Ник Оферман, Колман Доминго, Тиг Нотаро, Пърл Аманда Диксън и Джефри Донован.

Премиерата на „Lucy In The Sky” е на 11 септември в програмата на филмовия фестивал в Торонто, а Fox Searchlight планират разпространението на филма в Щатите да стартира от 4 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *