В продължение на дълго време всички фенове на Marvel се чудехме едно – как точно ще изглежда 4-та фаза на Marvel Cinematic Universe (MCU), и по време на тазгодишния Comic Con в Сан Диего на този въпрос, общо взето, ни беше отговорено. Много от спекулациите и слуховете за MCU бяха потвърдени от президента на Marvel Studios Кевин Файги и най-накрая получихме един в действителност реалистичен поглед какво ни очаква в следващата фаза на кино вселената на Marvel.

Проектите, които успяха да предизвикат вълнение, бяха много, но почти всички можем да се съгласим, че един от най-очакваните филми остава „The Eternals”, който успя да предизвика интерес не само заради напълно новата и непозната за повечето ни история от света на комиксите, но и със звездния си кастинг. Намираме за интересно това, че от няколко дни се говори, че към него може да се включи и Джема Чан (добила голяма популярност с участието си в „Луди богати азиатци”), която е в преговори за роля във филма.
Все още не сме сигурни какъв точно ще е сюжетът на филма, но ето накратко малко информация за „The Eternals” и какво можем да очакваме. Историята в комиксите се развива преди милиони години, когато космическите същества, познати като Небесните, решават да експериментират върху хората. В резултат те създават две раси с нечовешки сили, едната от тях е позната като Eternals, а чудовищните индивиди като Deviants. Двете раси са във вражда, продължаваща през цялата позната история, и Eternals дори са воювали с гърците, римляните и т.н. преди да напуснат Земята и да започнат да обикалят галактиката.

Припомняме, че Джема Чан не беше след актьорския екип, който се появи по време на панела на Marvel в Сан Диего, но появата ѝ не е толкова изненадваща, защото, доколкото сме информирани, снимките на филма още дори не са започнали, затова не се и учудваме, че страшно силният каст става все по-голям. Може би най-интересното, което ще се случи, ако актрисата се включи, е, че тя ще стане една от малкото, ако не ѝ единствената актриса, която е имала две различни роли в MCU. Едва ли много от феновете на Marvel помнят, но Чан имаше роля в „Captain Marvel” като Минерва, част от елитния космически отряд Старфорс. Разбира се, все още участието ѝ във филма не е сигурно, а и не сме сигурни дали ролята ѝ ще е същата или напълно нова.

Режисьор на проекта ще е Клои Зао, а на екрана ще видим звезди като Анджелина Джоли, Ричард Мадън, Салма Хайек и Кумейл Нанджиани. „The Eternals” ще тръгне по кината на 6 ноември 2020, а ние обещаваме да ви държим в течение със случващото се около този вълнуващ проект, както и с новините за следващите филми и сериали от 4-та фаза на MCU.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Героят й в „Капитан Марвел“ изглеждаше супер и ми се щеше да й отделят повече време. Явно ще получи втори шанс с Eternals.

  2. Онзи ден гледах трагичния „Хелбой“, очаквам „Капитан Марвъл“ да е по-тъп 😀

    1. Ох, недей, че и аз реших да се накажа с „Хелбой“ и едвам не хвърлих бирата по телевизора. Такава абоминация не бях гледал от години. Капитанката е шедьовър в сравнение с него.

    2. X-Force Понякога изглежда, че държиш току-що изскочилия графитен къс от MARVEL реактора, толкова силно си облъчен 😁

    3. Заразен съм – няма надежда за избавление 😀