майк фланаган

След успеха на страхотния сериал „The Haunting of Hill House“ Netflix сключиха сделка за многогодишно партньорство с Intrepid Pictures на Майк Фланаган и Тревър Мейси и първият проект от новото им сътрудничество ще бъде хорър сериал, озаглавен „Midnight Mass“. Неговата продължителност ще бъде 7 епизода и по подобие на „Hill House“ се очаква Фланаган да бъде режисьор на всички.

Засега не се знаят много подробности за сюжета, освен краткото описание, дадено от Deadline, които разпространиха новината, в което се казва, че „действието на „Midnight Mass“ ще следва изолирана островна общност, която изживява чудотворни събития – и плашещи поличби – след пристигането на мистериозен млад свещеник“. Прави се уточнението, че проектът няма нищо общо с поредицата комикси на Vertigo „Midnight, Mass”.

Не е ясно и кога точно ще започнат снимките на „Midnight Mass“, но е вероятно да се позабавят, тъй като на Фланаган и Мейси им предстои втори сезон на „The Haunting of Hill House“, който ще бъде озаглавен „The Haunting of Bly Manor“ и ще бъде адаптация на романа „Примката на призрака“ („The Turn of the Screw“) на Хенри Джеймс.

Както вече сме споменавали, фенове сме на Майк Фланаган още отпреди „The Haunting of Hill House“, покрай „Oculus“, „Hush“ и в последно време „Играта на Джералд“ (има още едно-две негови заглавия, които все още не сме гледали) и ще изчакаме колкото трябва, за да видим „Midnight Mass“. Звучи ни любопитно и ще сме на линия независимо какви ще са качествата на „The Haunting of Bly Manor“ и предстоящия „Доктор Сън“.

Ще следим за всичко по-любопитно около „Midnight Mass“ и ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *