том беринджър

Филмите за супергерои приемат всякакви форми, защо не и пенсионерска комедия? Точно такъв е случаят със „Supervized“, който разказва историята на група пенсионирани супергерои, които прекарват последните години от живота си в дома за възрастни Дънманър в Ирландия. Поради своята напреднала възраст някои от тях са загубили способност да контролират силите си. Точно затова персоналът в дома се опитва да потисне техните сили, за да не навредят на останалите. Когато обаче Рей започва да подозира, че част от ръководството в дома имат користни подбуди, той събира отново старата си героична дружина за една последна мисия, доказвайки, че спасяването на света никога не остарява.

Supervized“ е дело на режисьора Стив Барън („Coneheads“), а в главните роли са ветераните Том Беринджър като Максимум Джъстис, Бо Бриджис като Шими, Фионула Фланаган като Мадера Мунлайт и Луис Госет джуниър като Тотал Тъндър. Вижте ги как се забавляват в трейлъра на филма.

Харесва ни идеята за пенсионирани герои със суперсили – предлага една-две теми за размисъл. Филмът обаче няма да е наистина добър, така че няма какво да го коментираме като такъв. Или по-правилно е да кажем, че „Supervized“ няма претенцията за ревизионизъм или деконструкция на жанра, а да забавлява с непретенциозност и глупави гериатрични гегове, и няма нужда да гледаме на него с излишна сериозност.

В допълнение вижте един постер.

плакат

Режисьор на „Supervized“ е Стив Барън („Coneheads“), по сценарий на Анди Бригс, Джон Нивън, Роджър Дрю и Ед Дайсън. В ролите са Том Беринджър, Бо Бриджис, Фионула Фланаган, Луис Госет джуниър, Нед Денехи, Клайв Ръсел, Фиона Гласкот, Елия Баскин, Джон Кавана, Ликлан О‘Мирейн и др.

Премиерата е 19 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *