Адски харесваме Лиъм Нийсън, който винаги е на висота, без значение в какви брадви участва, но започваме да му се ядосваме мъничко, тъй като от едно известно време – разбирайте от „Твърде лично” насам – леко е зациклил и общо взето играе едно и също (особено когато е главна роля), само с леко префасониране на „сетинга” тук-там. С други думи, станал е нещо като Джейсън Стейтъм.

Най-новото му изпълнение е в „Non-Stop” на Жауме Колет-Сера, където влиза в ролята на въздушен шериф, който трябва да спре мистериозен злодей, заплашващ да убива по един пасажер на всеки 20 минути, ако не бъдат изпълнение исканията му за откуп.

Вижте първия трейлър на филма, който предлага и още едно-две допълнителни клишета, към и без това изтърканата история.

http://www.youtube.com/watch?v=9SwJl6aayyg

Принципно има някакъв минимален шанс „Non-Stop” да се окаже приятен – подобно на „Твърде лично” или пък на „The Grey”, но честно казано, не разчитаме много. Филмите, чието действие се развива в ограничено пространство, винаги са ни били любими, в това число и евтини екшънийки в самолет, но поне в този трейлър откриваме доста повече досадни клишета, отколкото добри или потенциално забавни моменти. Струва ни се, че ни очаква нещо в стила на предишния филм на Жауме Колет-Сера и Нийсън „Без име”, който си беше разочарование отвсякъде.

Като допълнение вижте и официалния постер на филма, както и няколко снимки.

Non-Stop - плакат

Non-Stop - Лиъм Нийсън

Non-Stop - Лиъм Нийсън

Non-Stop - Лиъм Нийсън

Non-Stop - Джулиан Мур

Режисьор на „Non-Stop” е Жауме Колет-Сера, а в ролите са Лиъйм Нийсън, Джулиан Мур, Ансън Маунт, Мишел Докъри, Бар Пали, Кори Стол, Скут МакНейри и др.

Премиерата е 28 февруари 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Е, как бе?! Схемата е клиширана, ама има някви… врътки, дето май ще стават. 😀
    п.п
    The Grey е смотан.

  2. Отсега казвам, че Джулиан Мур е „мистериозният“ терорист 🙂