Самара Уийвинг, племенница на актьора Хюго Уийвинг, изживява своя малък хорър ренесанс през последните няколко години. Масовата публика най-вероятно я познава от изпълнението ѝ в „Три билборда извън града“, но именно ролите ѝ в прекрасните „The Babysitter“ и „Mayhem“ oт 2017 година са причина да бъде забелязана от феновете на жанра. С новия си филм „Ready or Not“, чийто трейлър дебютира тези дни, младата актриса ясно заявява желанието си за титлата „Scream Queen“ и има защо.

Вижте пълната нецензурирана реклама сега:

Екипът, който седи зад „Ready or Not“ не е от най-опитните, но пък видяното определено показва потенциал. Режисьори са дуото Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Джилет, които имат един сегмент в чудесния „V/H/S“ и са отговорни за доста посредствения „Devil’s Due“. Сценарият е дело на Гари Бушик и Райън Мърфи, които също не могат да се похвалят със завидна филмография зад гърба си. Надяваме се, че с обединени усилия и солиден актьорски състав се е получило нещо качествено и интересно.

Ready or Not“ разказва историята на младата булка Грейс (Уийвинг), която в навечерието на брачната си нощ трябва да се присъедини към богатото, ексцентрично семейство на своя съпруг и да участва в дългогодишна тяхна традиция. Скоро обаче се оказва, че това не е просто игра на криеница, а борба за оцеляване.

Както се вижда и от рекламата по-горе, очаква ни кървав и изпълнен с черен хумор филм. Определено ни харесва видяното и нямаме търпение до 23 август, когато е насрочена премиерата на филма. Интересен факт е, че в момента в IMDB има само пет държави, за които е посочена премиерна дата, и една от тях е България. Дали това означава, че имаме шанс да видим този филм на голям екран? Ще трябва да почакаме, за да разберем.

За финал вижте и официалния плакат на филма.

плакат

Ready or Not“ е режисиран от Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Джилет, а сценарият е дело на Гари Бушик и Райън Мърфи. В ролите ще видим Самара Уийвинг, Анди Макдауъл, Адам Броуди, Марк О’Брайън, Хенри Черни, Мелъни Скофано и други.

Премиерата е насрочена за 23 август 2019 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments