В началото на годината ви съобщихме вълнуващата новина, че през 2020 година по кината ще излезе нов филм от света на „Ловци на духове. Този проект беше държан дълго време в тайна, но на 16-ти януари се появи първи тийзър, който макар и с кадри, които едва ли ще фигурират във филма, успя да ни загатне атмосферата, да ни подскаже бегло каква би била посоката, в която филмът ще тръгне и като цяло да ни развълнува. Ето, че сега, няколко месеца по-късно, се появява нова информация за филма, а именно, че Пол Ръд ще участва в него.

Начинът, по който Пол Ръд съобщи, че ще е част от кастинга на новия филм, беше с видео, качено на официалната Twitter страница на „Ghostbuster”, което беше придружено от думите „Вижте кой отговори на обаждането ни” (директна препратка към емблематичната песен от саундтрака на филма) В едноминутното видео можем да видим любимата на всички пожарна централа, в която се помещават ловците на духове, а малко след това и самият Пол Ръд. Той споделя, че е голям фен на поредицата и накратко разказва по комичен начин историята за това как се е сдобил с ролята си във филма. За нея не знаем нищо, но източниците на Variety твърдят, че ще видим Ръд в ролята на учител. Ето го и видеото.

Всъщност малко след като това видео беше качено, самият режисьор на предстоящия филм Джейсън Райтман сподели вълнението си от участието на Пол Ръд във филма.
Искам да работя с Пол Ръд още откакто моят късометражен филм беше излъчен преди премиерата на „Wet Hot American Summer” по време на Сънданс. Развълнуван съм от това, че той ще се присъедини към тази нова част от оригиналната вселена на „Ghostbuster”.

Като че ли засега появата на Ръд е най-сигурна, но ето какво друго знаем за кастинга, а и като цяло за филма. Кери Кун, Фин Улфхард („Stranger Things”) и Макена Грейс също са в напреднал етап на преговори за роли в него, но все още тяхното участие не е потвърдено. Сюжетът също не е потвърден, но се очаква действието да се развива доста години след първите два филма и да проследи историята на една самотна майка (Кери Кун) и нейното дете (Фин Улфхард). Общо взето това е информацията, която знаем засега, и тъй като Sony, които отговарят за продукцията на филма, ще пропуснат Comic Con тази година, не очакваме да получим особено много информация за проекта в следващите седмици.

ловци на духове 3

Режисьор на „Ловци на духове 3“ ще е Джейсън Райтман, чийто баща (Айвън Райтман) режисира първите два филма от поредицата, а и е продуцент на този. Освен в ролята на режисьор, той ще влезе и в обувките на сценарист с помощта на Гил Кенън.
Снимките се очакват да започнат това лято, а лято 2020 очакваме и премиерата на филма.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Фен съм му на пича още от Friends, определено има талант да забавлява, и подобен филм е точно, като за него